Nechcete patrový dům? Pak si zamilujete přízemní zděný dům BRICK 2+KK od firmy Brickhouse

Každý podle svého gusta. Někdo by si přál patrový dům, protože potřebuje více místa. Někomu stačí přízemní dům. Vyberte si z nabídky přízemních domů od firmy Brickhouse, která staví zděné domy na klíč.

Cílená propagace v Plzni

Při výběru zděného domu BRICK 2 + KK přízemního zděného domu jsme kladli důraz na max. využití vnitřní dispozice a užitných ploch místností bungalovu čítající cca 60 m2. Uvedená cena je včetně základové desky, projektové dokumentace i DPH.

Firma Brickhouse zvládla v 63,9 m2 užitné plochy chodbou smysluplně oddělit koupelnu a samostatné WC pro komfortní užívání.
Jde zde sice o skromné podlahové plochy, ale plně dostačující v závislosti na počet uživatelů tohoto domu – počítá se se 2 osobami. Obytná místnost ložnice a spojená kuchyň s obývacím pokojem jsou více než rozměrově rozumné. S vnějšími rozměry 9,90m x 8,40m (zastavěná plocha domu je 83,2 m2), jde o kompaktní a technicky nenáročný dům.

Dispozici domu lze jakkoliv zrcadlit a měnit dle potřeby a osazení na konkrétním pozemku. Ze zádveří, kde je umístěn hlavní vchod do domu je vstup do technické místnosti a chodby, ze které se lze dostat do všech zbylých místností, tj. místnosti WC, koupelny, ložnice a obývacího pokoje propojeného s kuchyní.

Založení domu – tedy odvodněná základová konstrukce domu je tvořena zateplenou železobetonovou základovou deskou tl. 200 mm vč. ležatých rozvodů vody, elektro a kanalizace, které jsou vytaženy k hraně domu. Konstrukční řešení obvodových stěn je ve standardu z pórobetonových tvárnic tl. 250 mm zateplené fasádním polystyrenem tl.200 mm, vnitřní nosné stěny a příčky jsou též pórobetonové. Součástí dispozičního řešení je i zděný třísložkový komín SCHIEDEL umístěn většinou v prostoru obývacího pokoje, na který je možný napojit krbová kamna, jako výhodný alternativní zdroj vytápění.

Okenní a obvodové dveřní výplně jsou tvořeny z plastových šestikomorových profilů VEKA s izolačními Trojskly. Krov je tvořen vazníkem a střešní krytinou z betonových tašek a pozinkovanými klempířskými prvky. Na tuto střešní nosnou konstrukci je kotven sádrokartonový podhled vč. vatového zateplení o tl. 350 mm. Kompletní vybavení koupelny a WC, plovoucí podlahy a dlažby spolu s vnitřními dveřmi a obložkami jsou samozřejmou součástí standardu všech našich domů.

Z důvodů nařízení ohledně zlepšování emisních standardů a jako další možnost ušetření za energie, frima Brickhouse doporučuje osadit na střechu fotovoltaické články s možností ukládání energie a s propojením na vodovodní systém. Ve střešní rovině je vhodné využívání nevytápěné „půdní“ plochy, instalací pochozích desek např. ke skladování věcí a předmětů, které se denně nepoužívají. Poté již stačí realizovat okolní terénní úpravy vč. pochozích ploch a terasy a plně využívat soukromé bydlení za velmi příznivou cenu.

Doba výstavby je od začátku „kopnutí“ po realizaci stavby „na klíč“ a závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně do 12 měsíců
Neváhejte a zeptejte se na veškeré možnosti tohoto zděného a cenově velmi dostupného bungalovu BRICK 2 + KK.
Máte zájem o více informací? Kontaktujte firmu Brickhouse!


BRICKHOUSE

Web: www.brickhouse.cz
E-mail
: kancelar@brickhouse.cz
Telefon
: +420 603 446 574

Autor: Andrea Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka