Nejčastější otázky a odpovědi na Českou síť

Zasypaly nás Vaše otázky. Všechny se týkaly Internetu a Kouzelné televize od České sítě. Většina dotazů se týkala akce ,,Sleva za každé dítě".

Jarní servisní akce AUTO CB

Funguje to i na naší adrese?

Nejjednodušší řešení jak to zjistit je, udělat si nezávaznou objednávku na www.ceskasit.cz nebo zavolat na 777 48 48 94 a hned Vám to sdělí nebo domluví návštěvu pověřeného technika, který dostupnost přímo na místě prověří. Vše je zdarma. Dokonce se může stát, že ve Vaší obci zatím pokrytí od České sítě není, ale lze to jednoduše napravit. Zájem o tyto služby je už tak dostatečný, že se dá zřídit přístupový bod i přímo u Vás a můžete si jejich špičkové služby také užívat.

Jak mám ukončit stávající služby a přejít k České síti?

Nechcete propásnou akční slevu, kterou zrovna u České sítě nabízejí s omezeným termínem objednání? U České sítě si můžete jejich služby objednat ihned, protože jsou schopni Vás připojit po dobu výpovědi zdarma. S ukončením služeb u jiného poskytovatele Vám také rádi pomohou právně správně. 

 Kolik budeme platit, když máme dvě děti?

Sleva na děti, kterou nyní Česká síť nabízí je 10% za každé dítě z tarifu, který si vyberete. Slevy na děti se sčítají, takže se dvěma dětmi dostanete 20% slevu už napořád. Za samotný internet můžete platit např. jen 169,- Kč měsíčně a za internet s Kouzelnou televizí např. jen 399,- Kč měsíčně. Instalace i aktivace (včetně roztahání kabelů) je zdarma a potřebné zařízení (tj. anténa, settopbox nebo silný Wi-Fi router) zapůjčí také zdarma. Služba funguje hned po odchodu montážního technika. A hlavně, když se něco stane (např. překousnutý kabel od králíka či psa), tak Vám škodu opraví většinou do druhého pracovního dne od nahlášení na servisní linku.

Mohu si vzít ke Kouzelné televizi jen jeden kanál navíc, např. Fishing&Hunting?

V současné době bohužel pouze jeden program přikoupit nelze. Můžete si ale vzít celý balíček ,,Dokument", kde tento kanál, mimo jiné, naleznete. Balíček obsahuje tyto kanály: Discovery, National Geographic, Animal Planet, TLC, Discovery HD Showcase, Travel Channel a Fishing&Hunting, a to za pouhých 139 Kč měsíčně navíc.

Jak je to s příjmem HD kanálů?

Bohužel musíme rozlišit, zda jste připojen na optické nebo bezdrátové síti. V domech s centrálním rozvodem České sítě si můžete užívat kanály v HD kvalitě téměř všechny, dokonce i vysokou rychlost Internetu, a to do rychlosti 1000 Mbit/s. Zákazníci připojeni na bezdrátovou síť mají kvůli vysokým nárokům HD kanálů tuto možnost až od rozšířené programové nabídky Standard kvůli vyšší rychlosti Internetového připojení. Bohužel je to takto nastavené kvůli Vaší spokojenosti, protože HD vysílání by se při dívání na 2 televize současně sekalo.

Musím dětem kupovat televizi, když mají notebooky a dívají se na televizi jen občas?

S Kouzelnou televizí nemusíte, protože ji můžete přijímat několika způsoby: na televizi pomocí settopboxu nebo na notebooku, počítači, tabletu či chytrém telefonu přes systém Windows nebo Android. Pro iOS bude uvedena později, v současné době se dolaďuje a testuje. V domácnosti se tak můžete dívat např. na 3 zařízeních současně za jednu cenu!

Máme 3 televize, můžu na všech používat Kouzelnou televizi?

Ano můžete. Česká síť Vám jeden settopbox zapůjčí a další settopboxy si můžete pronajmout nebo zakoupit. 

Moc Vám děkujeme za Váš obrovský zájem. Zároveň se omlouváme za prodloužení času, po který musíte čekat na zavedení našich služeb. Kapacita je omezena a takto obrovský zájem jsme, přiznám, nečekali.

Jsme s Vámi již 22 let v Plzeňském kraji. Vaše Česká síť, s.r.o.

www.ceskasit.cz

info@ceskasit.cz

+ 420 777 48 48 94

Autor: Česká síť s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka