Nejluxusnější vůz v 89leté historii společnosti Volvo Cars

Nejluxusnější vůz v 89leté historii společnosti Volvo Cars, exkluzivní čtyřmístné Volvo XC90 Excellence, zažilo svůj evropský debut na letošním autosalonu v Ženevě.

Jarní servisní akce AUTO CB

Excelentní Volvo

Převzato z Magazínu AUTOSYSTEM s laskavým svolením AUTOSYSTEM, a.s.

Nejluxusnější Volvo všech dob - model XC90 Excellence posiluje pozici automobilky Volvo coby výrobce prémiových automobilů.

Luxusní zážitek pro movitější zákazníky

„Volvo XC90 Excellence nabízí dokonale luxusní zážitek. Jedná se o naše nejvyšší provedení Volva XC90, o něž se velmi zajímají naši movitější zákazníci,“ uvedl Björn Annwall, senior viceprezident oddělení prodeje, marketingu a zákaznického servisu ve společnosti Volvo Cars. „Zvýšená zvuková izolace, vyspělý audiosystém se soustavou reproduktorů Bowers & Wilkins a možnost ovládání celé řady různých funkcí ze zadních sedadel povznášejí Volvo XC90 Excellence na novou úroveň luxusu a komfortu.“

Dojíždění do práce bez jediné kapky benzínu

Sen o dojíždění do práce bez jediné kapky benzínu se stává skutečností. Volvo XC90 poháněné nejvýkonnějším benzínovým motorem Drive-E společně selektromotorem dokáže ujet až 40 kilometrů pouze na elektřinu. Dojíždíte pravidelně do práce? Na krátké jízdy po městě přepněte na tichý režim Pure a nespotřebujete žádné palivo a nebudete ani sebeméně znečišťovat okolní prostředí škodlivými emisemi.

Více o modelu XC90 Excellence se dozvíte v tištěném Magazínu AUTOSYSTEM!

Pro fanoušky automobilů

Pokud jste fanouškem nových automobilů značky Volvo ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 21.03.2016 08:38



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka