Nová pračka Miele WDB 020 Eco s voštinovým bubnem a životností až 20 let

S pračkou WDB 020 můžete bez obav vyprat jemné prádlo, vlnu i sportovní oděvy. Můžete si vybrat ze 6 speciálních pracích prostředků (Sport, Peří, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregnace), aviváž nebo Booster - sloužící jako zesilovač proti odolným nečistotám.

Cílená propagace v Plzni

Pračka Miele testována na životnost až 20 let

Nová pračka WDB 020 WCS je nyní za neodolatelnou cenu 19 990 Kč! Dopřejte si kvalitu Miele, skvěle vybavený model se spoustou předností. Pouze do vyprodání zásob! Jako vždy - testováno na životnost až 20 let.

Pračka Miele WDB 020 Eco má vše, co od Miele očekáváte:

  • patentovaný voštinový buben

  • životnost až 20 let

  • speciální programy

  • komfortní displej DirectSensor

  • úsporný a efektivní ProfiEco motor

  • funkce CapDosing pro pohodlné dávkování speciálních pracích prostředků a mnohem více.

A to vše již za 19 990 Kč, ovšem jen do vyprodání zásob. Díky kolmému ovládacímu panelu je navíc velmi univerzální - lze ji postavit do věže se sušičkou nebo zasunout pod pracovní desku. Kapacita pračky 1 - 7 kg prádla, 1400 otáček za minutu. 

Jak si pračku Miele můžete objednat?

Pračku Miele WDB 020 Eco si můžete zakoupit v naší kamenné prodejně ELEKTRO EFEKT v Klatovech anebo jí můžete objednat online přes náš webový kontaktní formulář. Máte o tuto výjimečnou pračku zájem? Napište nám na email eshop@elektroefekt.cz.

Patentovaný* voštinový buben

Díky výjimečné povrchové struktuře voštinového bubnu pračky Miele se během programu praní vytváří mezi textilií a stěnou bubnu jemný vodní film, po kterém prádlo velmi lehce klouže. Tím je péče o prádlo velmi šetrná a zajišťuje dlouhou životnost vašeho prádla. Výzkumný ústav pro péči o prádlo v německém Krefeldu potvrzuje optimální šetrnost k prádlu ve voštinovém bubnu Miele.

* Evropský patent EP 0 935 687 a Evropský patent EP 1 293 594 B1

Funkce CapDosing

CapDosing - to je dávkování pomocí předdávkovaných kapslí Miele. Stačí je vložit do přihrádky na aviváž. Přístroj v optimálním okamžiku zajistí dávkování obsahu, přičemž vše proběhne zcela automaticky. Můžete si vybrat ze 6 speciálních pracích prostředků (Sport, Peří, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregnace), aviváž nebo Booster - sloužící jako zesilovač proti odolným nečistotám.

ProfiEco motor

Úsporný, výkonný a odolný! V pračkách Miele jsou použity zvláště výkonné motory. ProfiEco motor od Miele je navíc ještě mimořádně úsporný a tichý. Má nízkou spotřebu energie a nepodléhá opotřebení. Pro účinné a pohodlné praní po dlouhou řadu let.

Vynikající kvalita a životnost

Ke splnění nejvyšších požadavků na kvalitu kontroluje Miele své přístroje během vývoje v přísných zátěžových testech. V těchto testech musí přístroje prát 10 000 hodin. Proběhne při tom zhruba 5 000 různých programů. Při běžném použití to odpovídá přibližně 5 programům týdně s průměrnou délkou 2 hodiny – přes 20 let.

Speciální programy

S pračkou WDB 020 můžete bez obav vyprat jemné prádlo, vlnu i sportovní oděvy. Je totiž vybavena speciálními programy, mimo jiné nabízí i program Outdoor a Impregnace. Dosáhnete tak té nejlepší péče bez ztráty funkčnosti. Miele pro každé použití.

Jak si pračku Miele WDB 020 Eco můžete objednat?

Pračku Miele WDB 020 Eco si můžete zakoupit v naší kamenné prodejně ELEKTRO EFEKT v Klatovech anebo jí můžete objednat online přes náš webový kontaktní formulář. Máte o tuto výjimečnou pračku zájem? Napište nám na email eshop@elektroefekt.cz.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.

Sportovní 783
339 01 Klatovy

TELEFONY, E-MAIL
Prodejna elektro
Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: info@elektroefekt.cz

E-shop: www.elektroefekt.cz
Mobil: +420 725 907 946
E-mail: eshop@elektroefekt.cz
FACEBOOK: efektelektro

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
15.03.2019 14:32



2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka