Objednávání knih přímo z on-line katalogu

Zjednodušili jsme předběžné objednávání knih. Od 1. března už nám nemusíte knihy, které chcete připravit k výpůjčce, vypisovat do e-mailu, ale máte možnost objednat si je přímo z on-line katalogu.

Cílená propagace v Plzni

Postup je jednoduchý: 1. Přihlaste se do on-line katalogu (http://aleph.zcu.cz/) prostřednictvím svého ORION konta.
2. Vyberte titul, o který máte zájem. Tip pro Vás: pokud hledáte doporučenou studijní literaturu, která je uveřejněna u předmětu na portálu ZČU, měl by z portálu fungovat proklik u daného titulu přímo k nám do katalogu.
3. V záznamu dané knihy rozklikněte možnost "všechny jednotky" a vyberte si exemplář (jednotku), o který máte zájem. Pokud máme od knihy více výtisků v různých knihovnách, vyberte si knihu dle toho, v jaké knihovně si knihu chcete vyzvednout. Vybírejte přednostně exempláře s výpůjční lhůtou "K dispozici" z jedné pobočky. Již vypůjčené výtisky knihy (s datem výpůjční lhůty) nelze objednat, lze je pouze rezervovat a budou k dispozici až po vrácení uživatelem.
4. V detailu jednotky vyberte možnost "požadavek" a následně svůj požadavek potvrďte.
5. Jakmile budou knihy připraveny, přijde Vám e-mail z pobočky knihovny, ze které jste si knihu objednali. Ozvěte se nám a domluvte si s námi čas předání. Celý postup je znázorněn na grafice níže. Pokud si nebude vědět s něčím rady, napište nám. Rádi Vám poradíme a pomůžeme. Vaše knihovna

Autor: Univerzitní knihovna Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 01.03.2021 04:55



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka