Oblečení na volný čas: Vsaďte na neformálnost a pohodu

Rádi byste si obměnili a oživili váš šatník? Aby ne! Člověk si na sebe rád něco nového obleče a trochu nebo radikálněji změní svůj vzhled. Oblečení pro volný čas je v mnohých ohledech vynikající v tom, že máte fakticky volnou ruku. Nemusíte řešit, co si oblečete, abyste nějak podléhali aktuálním konvencím. Prostě jen vezmete to, co aktuálně odpovídá vašemu vkusu. Alternativ je prostě a jednoduše velké množství. My vám v následujících řádcích dáme hned 3 zajímavé tipy na volnočasové oblečení, jež

Cílená propagace v Plzni

Vtipná trička s motivem

Když chce někdo změnit jednoduše svůj vzhled, pak se rozhodne pořídit trička. Na trhu se jich nachází samozřejmě spousta, přičemž velmi dobrou volbou jsou ta s vtipnými motivy. Ty mohou být vyjádřeny pouze samotným obrázkem, případně se doplňují textem. Mnohdy motivy na tričkách parafrázují různé hlášky ze slavných filmů, nebo nějakým způsobem doplňují známé věci tak, že je ukazují v jiném světle. Na první pohled tak takové tričko dokáže bez problémů zaujmout. Bavit se budete nejenom vy, ale i lidé ve vašem okolí.

Tepláky? Proč ne?

Zatímco v dobách minulých byly tepláky pouze oblečením, které se bralo spíše do přírody nebo v domácnosti, dnes je tomu jinak. Mladí lidé nosí tepláky klidně i do školy, případně do zaměstnání. tedy v případě, že není vyžadován žádný dress code. Moderní tepláky už nevypadají nijak ošuntěle a nehezky. Naopak, tričko dokážou doplnit naprosto skvělým způsobem. Jinak není problém zvolit teplákovinu metráž a nechat si ušít tepláky dle vlastního vkusu.

A pohodové tenisky nakonec

Volba správných bot samozřejmě k celkovému vzhledu patří. Bohatě si vystačíte s elegantními jednoduchými teniskami. Naším tipem jsou některé značkové. Stačí vybrat Vans tenisky. Ty se vyznačují jednoduchým vzhledem, elegancí a kvalitou.

Zdroj obrázku: Halay Alex / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka