Oblečte svůj vůz do nového kabátu. A nezapomínejte ani na bezpečnost

Pokud provozujete automobil, tak jistě víte, že ačkoliv je to dobrý sluha, tak vyžaduje i nějakou péči. Moderní technologie nám navíc umožňují využívat nejrůznějších výdobytků, díky kterým bude život s naším vozem jednodušší, příjemnější i bezpečnější. Pojďme si o tom něco říci v našem článku.

Cílená propagace v Plzni

Také vaše auto si zaslouží omladit

Nejprve se podíváme na to, co vám zpříjemní pobyt ve voze, zlepší mu vzhled a moc vás to nebude stát. Tak jako my si kupujeme čas od času nové klasické džíny, tak i vaše auto potřebuje někdy něco nového na sebe. Hovoříme teď konkrétně o interiéru a zejména pokud už máte starší vůz a čalounění sedaček už má něco za sebou.

Existuje zde však řešení, které vám pomůže vyzrát nad opotřebením materiálu. Je to ale zajímavé řešení také pro ty z vás, kdo máte vůz naopak nový a chcete čalounění ochránit. Můžete si pořídit nové potahy do auta, které lze vybrat přesně podle značky vašeho vozu. Můžete tak zvolit opravdu dobře padnoucí potah na sedadla vašeho vozu. Čalounění bude chráněno, vůz získá nový vzhled a zejména ve starším autě je tato změna rozhodně zlepšením.

Bezpečnost především

Většina řidičů si už dnes uvědomuje důležitost bezpečnosti při provozu na silnicích. Stále více řidičů si tak instaluje třeba populární autokamery, ale u těch to nemusí skončit. Možná jste už někdy přemýšleli nad tím, zda se vyplatí používat antiradar. Dnes už se nemusíte rozhodovat a můžete si to vyzkoušet i v kombinaci s kamerou do auta, jelikož i takové modely existují jako jedno zařízení. Antiradary pomáhají:

  • Zvyšovat aktivní bezpečnost
  • Chránit před pokutami z nepozornosti

Přiznejme si, že někdy úzkostlivé sledování dopravního značení může znamenat snížení pozornosti a přehledu o děni na silnici. Protože antiradar dokáže upozornit na stacionární i policejní radary, tak se nebudete muset obávat náhodného překročení rychlosti a možné pokuty.

Zdroj obrázku: antoniodiaz / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka