Odpovědný a profesionální přístup, tak hodnotí zákazníci plzeňskou instalatérskou firmu

Přečtěte si rozhovor s majitelem SVJ v Mladé Boleslavi, který hovoří o zkušenosti s instalatérskou firmou Vyčistíme-potrubí.cz.

Cílená propagace v Plzni

Najít šikovného a poctivého instalatéra v Plzni a okolí může být těžké. Přinášíme vám recenzi majitele SVJ z Mladé Boleslavi, který se podělil o svou zkušenost s místní instalatérskou firmou Vyčistíme-potrubí.cz.

Pan Rada našel firmu na internetu a oslovil ji s prosbou vyčistit stoupačky pro SVJ Mladá Boleslav. Na místě provedli instalatéři diagnostiku a zjistili, že díky tvrdé vápencové vodě, která na Boleslavsku je, byly všechny trubky téměř zcela ucpané. Navíc se místní stoupačky měnily naposled v devadesátých letech.

"Pan Kudík nejdřív zkoušel stoupačky čistit za pomoci vysokého tlaku. Ty byly už ale tak opotřebené, že muselo nakonec dojít ke stříhání trubek a společně jsme došli k řešení pořídit zcela nové stoupačky. S tak odborným přístupem k problému, profesionalitou a rychlostí jsem se ještě nesetkal," hovoří o zkušenosti majitel zmiňovaného SVJ.

"Po přijetí nového řešení jsme během jednoho týdne vyřešili celý plán prací včetně financí, technologií a způsobu, jakým bude vše provedeno. Pan Kudík zvládnul za 3 dny vyčistit osmipatrový panelový dům, kde jsou na každém podlaží umístěny 3 byty. Krom toho si ho všichni nájemníci oblíbili. Bez problému mnohým nájemníkům pomohl s instalaterskými pracemi přímo v jejich bytech. Vyměnil jim baterie a všem vysvětlil, jak bude práce na domě probíhat a co je potřeba udělat, aby po zásahu vše správně fungovalo,"
komentuje pan Rada a dodává, že ho velmi mrzí, že podobná firma neexistuje v okolí Mladé Boleslavi.

Na místě instalatéři zjistili i další závadu na odpadovém potrubí. "Každý instalatér by udělal svou práci a odešel. Pan Kudík nejen že neodejde, dokud není práce hotová a zcela zkontrolovaná, ale odhalil také další závadu v podobě ucpaných odpadů a bez problému ji odstranil. Navíc nám doporučil pořídit pro panelový dům úpravnu vody, abychom desetiletí nemuseli mít žádný problém s usazeninami. Na jeho doporučení se všichni nájemníci shodli, že úpravnu vody pořídíme. Nyní jako jeden z mála panelových domů máme vlastní úpravnu vody přímo uvnitř budovy. Panu Kudíkovi za precizně odvedenou práci velké díky."

Potřebujete i vy služby instalatéra? Kontaktujte Vyčistíme-potrubí.cz

Vyčistíme-potrubí.cz

Plzeňská 96, 332 14, Chotěšov
Telefon: +420 773 927 799
Web:
vycistime-potrubi.cz
E-mail: mariankudik79@seznam.cz
Facebook: 
Vycistimepotrubi

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka