Ohlédnutí za 3. Nosící ples v Plzni aneb Podzimní listohrátky

Nošenky z Plzně vyrazily již potřetí na taneční parket! V sobotu 17. listopadu 2018 ve společenském sále Sokolovny Bolevec se konal již třetí ročník ojedinělého Nosícího plesu, tentokrát na téma Podzimní listohrátky.

Cílená propagace v Plzni

Nošenky z Plzně vyrazily již potřetí na taneční parket! V sobotu 17. listopadu 2018 ve společenském sále Sokolovny Bolevec se konal již třetí ročník ojedinělého Nosícího plesu, tentokrát na téma Podzimní listohrátky. 3. Nosící ples se konal pod laskavou záštitou starostky městského obvodu Plzeň 1, paní Ing. Heleny Řežábové, která se plesu rovněž účastnila a Nošenkám z Plzně věnovala nejen překrásné dárky ve formě Muzikantské pohádky, kterou dostaly všechny příchozí rodiny u vstupu, ale také výtečný dort k oslavě 1. narozenin spolku Nošenky z Plzně, z. s. a současně křtu Kontaktního nosícího kalendáře pro rok 2019. 

3. Nosící ples se konal také za finanční podpory Plzeňského kraje. 3. Nosící ples se těšil i v letošním roce opět velkému zájmu. Ples je zcela výjimečný hned z několika důvodů. Jednalo se o ples nosící, kam je možné přijít i se svými dětmi, včetně těch nejmenších a v programu plesu bylo myšleno i na ně. Zároveň se ale jedná o ples benefiční, kdy výtěžek bude věnován Domovu –plzeňské hospicové péči,                z. ú.. Ples byl zahájen již v odpoledních hodinách moderátorkou Taťánou Krchovovou. Následovalo divadelní představení divadélka Jitule a Dadule – Pohádkyz kufru, které pobavilo jak děti, tak dospělé. K tanci a poslechu hrála opět kapela Relax a tanec si užívali malí i velcí.        

Pro zpestření hostů plesu proběhlo úchvatné taneční vystoupení nosících maminek z TanynyMaminy. V průběhu večera poběhla dražba háčkované deky od maminek - Nošenek, kterou po napínavém souboji získal principál plzeňských strašidel Zdeněk Zajíček pro svůj Pohádkový statek a Muzeum Strašidel Plzeň. Pro děti i dospělé byly připraveny i tvořivé dílny, malování na obličej, fotokoutek, dětský i výtvarný koutek. Ples přijela svou účastí podpořit i ŠátkoMánie.cz, kde rodiče se svými dětmi měli možnost vyzkoušet vázání do nejrůznějších šátků či ergonomických nosítek. Očekávaným vyvrcholením večera bylo představení a křest Kontaktního nosícího kalendáře, který přišla pokřtít starostka MO1 Plzeň, Ing. Helena Řežábová, s místostarostou MO3 Plzeň, panem Ing. Stanislavem Šecem. Nechyběla ovšem ani Vedulka Beránková, která reprezentovala Domov – plzeňskou hospicovou péči, z. ú. a fotografka Marika Batelková se svou asistentkou Nikol Kadlecovou, které rok připravovaly s maminkami – Nošenkami Kontaktní nosící kalendář bez nároku na honorář.Nošenky z Plzně tímto velmi děkují za laskavou přízeň všech návštěvníků plesu. Více informací o průběhu plesu a o Kontaktním nosícím kalendáři na těchto stránkách www.facebook.com/Nosenkyzplzne nebo na www.nosenkyzplzne.cz

autor: Bc. Tereza Šotová Přívětivá

Fotogalerie
Autor: Nošenky z Plzně, z.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka