Olympijský park Rio-Lipno nabídne živé přenosy z Ria

ŠKODA fandí sportu a podporuje ho v různých formách na národní i mezinárodní úrovni. O sportovní nadšení se postará i během Letních olympijských her v Rio de Janeiru. Olympijský park Rio-Lipno nabídne živé přenosy z Ria!

Cílená propagace v Plzni

Olympijský park Rio-Lipno se koná od 5. do 21. srpna 2016 u Lipenské přehrady. 

Pořadatelem je Český olympijský výbor. Park nabízí bohatý zábavný program, živé přenosy z Ria, atraktivní možnosti sportování a soutěže o ceny. Česká značka bude přítomná i v regionálních Rio parcích v Ostravě, Plzni a Pardubicích. 


„ŠKODA je na národní i mezinárodní úrovni jedním z největších podporovatelů sportu,“ 

říká Michal Pres, vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika. „Součástí této tradice je také spolupráce s Českým olympijským výborem a Českým paralympijským výborem. Partnerství s národní reprezentací je odrazem naší firemní filozofie založené na špičkových výkonech, výdrži, vůli po vítězství a týmovém myšlení. Olympijský park Rio-Lipno návštěvníky nadchne,“ neskrývá Michal Pres své přesvědčení. Po dobu dvou týdnů bude Olympijský park Rio-Lipno lákat řadou atrakcí pro malé i velké diváky


Olympijská klání budou z Brazílie živě přenášena na velkoformátové obrazovky. 

Fanoušci budou mít v Olympijském parku možnost si i sami aktivně zasportovat. Připravené bude hřiště na fotbal a plážový volejbal. Zájemci si budou moci vyzkoušet i jachting, petanque nebo šachy. V areálu se budou konat i koncerty a další kulturní akce. Na výstavní ploše představí ŠKODA svou aktuální modelovou paletu. K vidění bude i soutěžní speciál ŠKODA FABIA R5, s nímž se tovární tým ŠKODA Motorsport účastní světových rally. Ve ŠKODA Boutique budou k zakoupení různé tematické propagační a dárkové předměty. Nebude chybět ani kolekce Teribear Terezy Maxové

Podpora Olympijského parku u Lipenské přehrady je součástí úspěšného partnerství společnosti ŠKODA AUTO s českým olympijským týmem. Automobilka jako partner Českého olympijského týmu podporuje české olympioniky od roku 1992 a současná smlouva je platná do konce roku 2018. 


V rámci již čtyřiadvacetiletého partnerství s Českým olympijským výborem uvedla ŠKODA přednedávnem na trh akční modely "Czech Team". Modely CITIGO, FABIA, RAPID a RAPID SPACEBACK Czech Team mají rozsáhlou standardní výbavu. 

Společnost ŠKODA AUTO je v národním i mezinárodním měřítku jedním z největších podporovatelů sportu a prokazuje tak svou společenskou odpovědnost. Vedle Olympijských her sází automobilka ve svém sportovním sponzoringu zejména na populární sportovní odvětví – lední hokej a cyklistiku. 

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky ŠKODA ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Tip na závěr: Přečtěte si nový magazín Nové automobily v ČR. Je k dispozici online i ke stažení ve verzi PDF.

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka