Online kroužky pro děti jsou novým trendem

Ve školách, domovech dětí a mládeže a dalších institucích, nabízejících zájmové aktivit pro děti, panuje s příchodem nového školního období značná nejistota. Není totiž jasné, jak dlouhou budou moci fungovat v neomezeném režimu.

Cílená propagace v Plzni

A rodiče zapisují své ratolesti na kroužky o to méně, protože ani jim se nelíbí nutnost hrazení poplatku za celé pololetí či dokonce rok v situaci, kdy bude dost možná celá aktivita zakázána na týdny či dokonce měsíce. S vracením „kroužkového“ bývá poměrně velký problém a řada provozovatelů nemá možnosti ani kapacitu na to, aby chybějící lekce nahradili jindy a jinde.

Zábava se přesouvá on-line, tedy alespoň částečně

Není však možné nechat jednu generací dětí, aby promarnily své talenty. A nezáleží na tom, zda jde o výtvarné nebo třeba hudební nadání. Děti potřebují množství podnětů, aby se mohly řádně rozvíjet. A i když jim kontakt s vrstevníky nemůže nahradit ani ta sebelepší on-line komunikace, o zájmových výukových lekcích to naštěstí tak úplně neplatí.

V posledním roce se naštěstí objevila celá řada video kurzů, které děti zabaví a provedou základními i pokročilejšími lekcemi. K mání je vše – od hraní na hudebních nástroj, přes tanec až po výtvarné techniky nebo sportovní aktivity. Stačí si jen vybrat.

Ještě předtím, než však kurz zakoupíte, se přesvědčte, zda máte doma k jeho absolvování potřebné pomůcky. Třeba u kurzů hraní na hudební nástroje si na rozdíl od těch pořádaných na ZUŠ jen těžko můžete domluvit zapůjčení potřebného nástroje. V takovém případě vám mohou pomoci slevové kódy Kytary.cz nebo do dalších e-shopů na Bonipo.cz. Seženete tu opravdu vše, co bude vaše dítě potřebovat.

A když už budete u toho, proč si nějaký ten kurz nezaplatit i pro sebe? Těch, zaměřených na dospělé, je stále více a více. Můžete se tak vzdělávat a bavit kde chcete a kdy chcete.

Výhody on-line lekcí dětských kurzů

Nezáleží na tom, zda bude vaše škola otevřena či zavřena, ani na tom, zda právě onemocněl lektor vašeho kroužku. On-line lekce těmto nepředvídatelným okolnostem nepodléhají. Nepřijdete tak o žádnou z plánovaných lekcí, ani se nebudete muset bát přenosu nakažlivého onemocnění.

Dětem navíc dopřejete způsob, jak se zabavit v čase, který jim bude nejvíce vyhovovat. Nemusí se domů vracet každý den večer. Vyhnete se únavě i náročnému cestování mezi různými poskytovateli kroužků. (Což samozřejmě opět sníží riziko nechtěného přenosu infekce). Proč tedy děti omezovat, když k tomu není vůbec žádný důvod?

On-line lekce mají vždycky něco navíc

Dětí chodí do kroužků proto, aby se vzdělávaly. Ovšem ne vždy napoprvé výklad dostatečně dobře pochopí. A ne vždy jim budou jasné souvislosti a mechanismy, a to zvláště u kroužků, zaměřených na vědu. On-line lekce však mají v tomto směru značnou výhodu.

Nejenom, že veškerou praxi (od vědeckých pokusů až po prstoklad na flétně) uvidíte v reálném čase a se skutečnými lidmi, ale také jako bonus vždy dostanete nálož nezbytné teorie pěkně podrobně zpracované v titulcích přímo ve videu, případně v názorných textech, které celý kurz doprovází.

V tomto ohledu to má každý poskytovatel nastaveno jinak a nejspíš vám nezbude, než si jednu či dvě lekce vyzkoušet. Tato možnost je obvykle dostupná zdarma, takže se jí vůbec není třeba bát. Pokud se vám kroužek nebude líbit, nic za něj nezaplatíte.

A abyste měli pro své dítě doma vždy vše potřebné (a nezaplatili přitom příliš moc), doporučujeme vám jako příjemný bonus použít validní slevové kupony na stránkách Bonipo.cz. Nakoupíte tak přesně to, co potřebujete a za tu nejlepší cenu. Zamilujte si Bonipo a už nikdy vám neuniknou žádné výhodné slevové akce. Za to ručíme!

Zdroj obrázku: Roman Samborskyi / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka