Otestujte anatomický atlas ve 3D a uznávanou zdravotnickou databázi

Získali jsme pro Vás zkušební přístupy k 3D anatomickému atlasu lidského těla a k zdravotnické databázi Joanna Briggs Institutu! Oba dva zdroje můžete využívat po celý měsíc květen.

Cílená propagace v Plzni

Visible Body - Human Anatomy Atlas
Anatomický atlas obsahuje interaktivní 3D modely všech systémů lidského těla. Slouží jako příručka, program pro výuku a samostudium, nebo pro vzdělávání pacientů. Autory ilustrací a vizualizací jsou členové Association of Medical Illustrators.


více než 4000 anatomických struktur včetně orgánů a systémů
na výběr anatomie mužského a ženského těla
definice, latinská terminologie, anglická výslovnost
kvízy pro testování
možnost přiblížit/oddálit/natočit/skrýt/zdůraznit vybrané partie
sdílení se studenty, využití pro prezentace (nekomerční)

Pro získání přístupu se stačí jednoduše (individuálně) zaregistrovat na adrese http://goo.gl/zNiEb7 a počkat, až Vám přijde e-mailová zpráva s vašimi osobními přihlašovacími údaji, které použijete pro přihlášení na adrese http://ovidsp.ovid.com. Po přihlášení klikněte na odkaz Visible Body v horní modré liště.

Nutná je instalace pluginu Unity Web Player 4.3+ na váš počítač (bude vyžadováno po přihlášení).

Joanna Briggs Institute EBP Database
Joanna Briggs Institute (JBI) je celosvětově známá instituce a jeden z předních poskytovatelů evidence-based informací. Joanna Briggs Institute EBP Database slouží jako informační základna pro vysokoškolské pedagogy a studenty, lékaře, zdravotní sestry a manažery ve zdravotnictví, kteří využívají principy medicíny založené na důkazech v klinické praxi a vytvářejí a optimalizují standardní postupy ve zdravotní péči. Součástí databáze jsou systematic reviews a stručná shrnutí poznatků z mezinárodní literatury, a dále také stručné, doporučené postupy dle EBM, protokoly popisující metodologii, best practice či souhrny pro pacienty. 

Pro získání přístupu se stačí jednoduše (individuálně) zaregistrovat na adrese http://goo.gl/0rtisU a počkat, až Vám přijde e-mailová zpráva s vašimi osobními přihlašovacími údaji, které použijete pro přihlášení na adrese http://ovidsp.ovid.com.

Instruktážní video pro práci s databází: http://youtu.be/j_4jYrxWKG0

Autor: Univerzitní knihovna Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 05.05.2015 04:00



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka