Pánské kožené bundy – vytvořte si s námi elegantní pánský outfit

Trend kožených a koženkových bund si své věrné příznivce získal už před několika desítkami let. V tehdejších časech byl tento druh svršku ale otázkou i určité sociální bubliny.

Jarní servisní akce AUTO CB

Po staletí se totiž kožené bundy šily čistě pro svou skvělou schopnost udržování tělesného tepla. Jakmile se však kožené bundy přestaly vyrábět v obyčejném vzhledu bez příliš atraktivního stylu, ale návrháři a milovníci DIY fashion jim vdechli originální design, staly se tyto svršky velice oblíbeným módním prvkem.

Lidé, kteří je nosili, díky nim ale dostávali nálepku jakéhosi buřiče. A to ať už šlo o motorkáře, rockery, punkáče nebo jinou skupinu lidí vzdorujících standardům nastaveným danou dobou. Tyto časy jsou už ale naštěstí dávno zapomenuty a kožené a koženkové bundy jsou vnímány jako stylový, funkční a pohodlný kousek oblečení, který navíc mužům neuvěřitelně sluší. Pojďte se s námi proto podívat na to, jak s pomocí pánské kožené či koženkové bundy vytvoříte dokonalý elegantní outfit pro moderního muže.

Spojení elegance a kožených bund rozhodně není nic nemožného

Pánské kožené i koženkové bundy jsou ideálním svrškem zejména v takzvaném přechodovém období roku. Tedy v době, kdy se střídá babí léto s vlhkým a chladným podzimem, nebo naopak, kdy v jarních měsících sluníčko teprve získává na své síle. Ať už si obléknete koženou bundu kdykoliv, rozhodně se nemusíte držet jen roztrhaných džínů, kovových cvočků a dalších rockerských modelů a doplňků. Kůže i koženka se totiž velmi dobře dají kombinovat i v rámci ležérnějšího stylu oblékání.

Byť si pod pojmem pánské kožené bundy pravděpodobně představíte takzvaný křivák, tedy černou bundu s křivě všitým velkým zipem, nášivkami, výrazným límečkem a koženým opaskem, nejedná se zdaleka o jediného zástupce této kategorie oblečení. V obchodech naleznete také zateplené letecké bundy podšité pravou či umělou kožešinou v různých barvách od bílé až po šedou, koženkové bundy s žebrováním na ramenou a stojacím límečkem, jenž se dá zapnout drukem, nebo třeba kožené bundy nekomplikovaného vzhledu s textilním podšitím kapuce.

Vpusťte do svého šatníku více barev s koženou bundou

Říká se, že černá barva je symbolem elegance. Pokud ale chcete působit stylově, nesmíte se bát ani jiných barev. Internetový obchod Bolf kožené bundy pro muže přináší v mnoha barevných obměnách, které dají ještě více vyniknout ležérnímu stylu. Vyberte si koženou bundu ve světlých odstínech bílé či béžové, které nejlépe sladíte tón v tónu například s chino kalhotami s jemným kostkovaným vzorem nebo s elegantními kalhotami slim fit střihu v tmavé barvě.

Koženou bundu v cihlové, tmavě hnědé, modré nebo třeba antracitové barvě si pak můžete pořídit i v matném a na dotek příjemném manchesterovém provedení. Zapomenout byste ale neměli ani na doplňky, které dodají vašemu trendy outfitu na eleganci ještě více. Značková pánská taška sladěná s botami, designové hodinky, a límec či stylový šál vykukující z kožené bundy dokáží finální look výrazně pozvednout.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka