Plzeňské kadeřnictví Celebrity Look opět stříhá ostošest

Chcete novým účesem obdarovat své blízké? Využijte speciální časově omezené nabídky dárkových poukazů, která končí již tuto sobotu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pokud před Vánocemi toužíte po krásném účesu, jistě vás potěší, že vyhlášené plzeňské kadeřnictví Celebrity Look, které se nachází na adrese Bezručova 31, opět otevřelo své brány. Čeká na vás tým zkušených, usměvavých kadeřnic, které během několika týdnů, kdy byly salony uzavřené, rozhodně nezahálely. Naopak, čas věnovaly přípravě krásných vánočních poukazů a také studiu nových informací ze světa krásných vlasů, takžejsou opět připraveny poskytnout vám špičkové služby.

Darujte k Vánocům pocit výjimečnosti

Pokud si lámete hlavu nad tím, jakým dárkem potěšit pod stromečkem své blízké, máme pro vás inspiraci plnou krásy a hýčkání. Do 12.12. 2020 můžete v salonu Celebrity Look zakoupit speciální dárkový poukaz v hodnotě 2 500 Kč, který se vztahuje na oblíbené balíčky Balayage/Airtouch/Handtouch včetně použití kúry Fiberplex, tónování nebo barvení, zastřihnutí konečků a závěrečného stylingu. Tento dárkový voucher můžete zakoupit i online na těchto stránkách.

Kadeřnický salon Celebrity Look

Kadeřnický salon Celebrity Look si během několika let působení na trhu vybudoval stálou klientelu, která se do salonu ráda vrací. V moderně vybaveném kadeřnickém salonu však rádi přivítají i nové tváře, které touží po krásném účesu a profesionálních službách. A jaké služby tento salon nabízí? Stříhání, barvení, svatební servis i solárium. Kadeřnický salon je určený pro dámy a pány a dokonce také děti.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka