Poslední setkání vedení obvodu s občany při táboráku přilákalo bezmála stovku lidí

Poslední ze sedmi setkání vedení plzeňského centrálního obvodu s občany se uskutečnilo v úterý 17. září v Českém údolí. Setkání bylo tentokrát zaměřeno nejvíce na obyvatele části města zvané Výsluní. Počasí, stejně jako minulé úterý nezklamalo, takže si do tohoto areálu u řeky Radbuzy našla cestu necelá stovka občanů Výsluní a Bor.

Cílená propagace v Plzni

Ti si, jako na předchozích setkáních, přišli opéct špekáček, poslechnout či si zazpívat scountry kapelou Hop a Šavani a v neposlední řadě si popovídat se starostou Davidem Procházkou, I. místostarostou Petrem Balounem a místostarostou Ondřejem Ženíškem o životě na Výsluní nebo na Borech. Setkání se zúčastnil také radní MO Plzeň 3 Jiří Sládek, zastupitelé Pavel Šrámek, Martin Ptáček, Marek Habruň či předsedkyně Komise pro rozvoj Výsluní RMO Plzeň 3 Michaela Cibulková.

Setkání s občany Výsluní se konalo historicky poprvé a jsem moc rád, že jich přišlo velké množství. Dovolím si tvrdit, že problematiku této části obvodu známe velmi dobře, hlavně díky dobré práci Komise pro rozvoj Výsluní, ale osobní kontakt s občany je nenahraditelný. Proto bych jim rád poděkoval, že přišli, stejně tak občanům Bor, a podělili se s námi o svoje starosti, ale i radosti“, informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Vedení obvodu doprovázeli i zástupci Městské policie Plzeň, zejména z Obvodní služebny Bory, a sbírali cenné podněty od občanů. Ti si vedle připomínek našli i slova chvály, a to především na činnost Komise pro rozvoj Výsluní.

„Jsem ráda, že občané Výsluní kladně vnímají činnost naší Komise pro rozvoj Výsluní RMO Plzeň 3, což projevili pochvalnými reakcemi nad realizovanými herními prvky pro děti a také odpadkovými koši včetně sáčků na psí exkrementy“, uvedla Michaela Cibulková, předsedkyně komise.

„Po absolvování všech letošních setkání je patrné, že naše občany většinou „pálí“ podobné problémy, ať je to problematika veřejných prostranství, dětských hřišť či pořádek a životní prostředí. Občané Výsluní také například postrádají místo pro společenské akce a jsem rád, že se mnozí zajímali i o náš multifukční areál Škodaland. V rámci našich kompetencí budeme vše určitě řešit“, říká Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

„Žádný z podnětů nezůstane opomenut, budeme se jimi zabývat a snažit se občanům pokud možno vyhovět. Týkaly se zejména veřejného osvětlení, vodovodu a kanalizace na Výsluní nebo také neukázněnosti řidičů osobních aut směřujících od Tyršova mostu přes Výsluní do Radobyčic“, dodává Ondřej Ženíšek, místostarosta MO Plzeň 3.

Letošní série akcí „Na špekáček sTrojkou“ končí. Nicméně příští rok v ní plzeňský centrální obvod bude pokračovat, o čemž své občany bude včas na svých webových stránkách informovat.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 19.09.2019 10:55




0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka