Potřebujete se ochladit? Vlažná sprcha vás osvěží!

Pořiďte si novou sprchu nebo zařiďte nový sprchový kout, kde si vytvoříte svou osobní ochlazující stanici.

Cílená propagace v Plzni

Díky naším zákazníkům máme mnoho zkušeností

O vybavení do koupelny víme vše, a to především díky našim zákazníkům. Denně plníme zákazníkům jejich přání, dodáváme vše, co je potřeba k realizaci jejich představ. V našich obchodech i na eshopu nabízíme kvalitní obklady a dlažbu, baterie, sanitu, vany a sprchový program, koupelnový nábytek a samozřejmě i kompletní instalační systémy.

Sprcha či vana?

Někdo miluje svěží sprchu, jiný uklidňující lázeň. Kdo je natolik odvážný, aby se ponořil do ledové vany? Vyhovuje vám spíše vlažná sprcha? Náš eshop nezapomíná na nikoho, zákazníci v něm najdou přehlednou nabídku volně stojících van i vany k zabudování, sprchové vaničky a také celé sprchové kouty a boxy.

Sortiment pochopitelně doplňuje kompletní sanita – od umyvadel, záchodů, až po pisoáry a bidety. Vše v designu, který si zákazníky získá na první pohled a nadchne během každodenního užívání.

Baterie není jen kohoutek

Nemalou pozornost by měli zákazníci věnovat především technickému řešení celé koupelny, které má největší vliv na dlouholetou spokojenost. Jen baterii si lze volit ze stovek variant – nejen podle použití a technického provedení, ale i podle samotného designu. Výběr se tak stává lákavým dobrodružstvím, neboť baterie může ovládnout vzhled celé koupelny jako solitérní dominanta. Přidáme-li k tomu prvky ze sprchového programu – hlavové či ruční sprchy – určitě se hodí pomoc našeho odborného personálu, který velmi rád pomůže s výběrem.

Sortiment instalačních prvků 

Řemeslníky jistě ocení, že v našem eshopu rovnou nakoupí celý sortiment instalačních prvků. Ventily, sifony, WC moduly či odtokové díly se nemusí jevit jako nejdůležitější, ale koupelnu vytopenou díky těmto „neviditelným“ prvkům by každý z nás řešil zřejmě nerad. Prodáváme proto pouze instalační systémy od nejkvalitnějších výrobců.

Doplňky pro radost

Doplňky jsou opět spíše doménou našich zákaznic. Vybírat si atypické mýdelníky, dávkovače tekutého mýdla, designové sklenky na zubní kartáčky, držáky ručníků nebo třeba koupelnové koberce patří mezi skutečná potěšení. Jde o maličkosti, které nám pomáhají každý den zlepšit náladu.

Výhodnější cena potěší vždy!

Našim zákazníkům doporučujeme nahlédnout i do části našeho eshopu označené výprodej. Možná právě zde se skrývá kousek, který dlouho hledají, ale již jej v běžné nabídce nenajdou. Pořídit si luxusní koupelnu za výprodejové ceny nižší o desítky procent je opravdovou výhrou, která potěší nejen peněženku.

Autor: KREINER, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka