Poznávací zájezd Benátky - Verona

Pobřeží mezi Terstem a Benátkami se v posledních letech stalo oblíbeným cílem našich turistů. Jedním z důvodů je bezpochyby i fakt, že oblast severního Jadranu leží relativně blízko a kromě písečných pláží nabízí také četné historické památky.

Jarní servisní akce AUTO CB

Termín zájezdu 15.09. - 20.09.

Využijte tuto výjimečnou příležitost, kdy můžete zároveň obdivovat jedinečné stavební památky Benátek, Padovy a Verony a současně se oddat odpočinku na plážích severního Jadranu.

1. den: odjezd z Plzně ve 22.00 hod. (z Prahy 20.30 hod.), tranzit Německem a Rakouskem do Itálie.
2. den: příjezd do Padovy, jednoho ze středověkých středisek umění i vzdělání, dnes města známého především bazilikou del Santo. Po prohlídce odjezd na ubytování do letoviska Lido di Jesolo, nocleh.
3. den: celodenní výlet lodí z přístavu Punta Sabbioni do Benátek. Prohlídka náměstí sv. Marka se stejnojmennou bazilikou, most Vzdechů, možnost prohlídky Dóžecího paláce a výstupu na Kampanilu, odkud se Vám naskytne zajímavý pohled na město na laguně i přilehlé ostrovy. Návrat na ubytování, nocleh.
4. den: volný den. Pobyt u moře v Lido di Jesolo, možnost koupání nebo výlet do Benátské laguny – ostrov Murano, který je znám po celém světě díky produkci křišťálového skla, ostrov Burano kolébka benátského krajkářství. Návrat na ubytování, nocleh.
5. den: prohlídka Verony – města proslulého nejen díky dramatu Romeo a Julie, římskému amfiteátru, kde se každoročně koná známý operní festival, ale i díky pozoruhodnému středu města. Po prohlídce odjezd do ČR.
6. den: Předpokládaný návrat do 7.00 hod.

Více informací na stránce http://www.intertrans.cz/poznavaci-zajezdy/italie/verona-benatky-miramare

INTERTRANS - již 26.sezóna!

Volejte: 377 246 995
Pište: ck@intertrans.cz

Autor: INTERTRANS - Kamil Jíša Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 27.08.2015 14:55



4 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka