Při jakých příležitostech využijeme maskáčové oblečení?

V posledních letech zažívá boom. Jeho popularita roste, a to především proto, že je praktické, odolné a pohodlné. Řeč je o maskáčovém oblečení, které do „civilní“ módy přišlo z armádní výstroje.

Cílená propagace v Plzni

Proč je oblíbené a proč mělo mít čestné místo i ve vašem šatníku? Jistě nemusíme podotýkat, že ho nejvíce upotřebíte v terénu.

Maskování jako nezbytnost při airsoftu

Stačí mít dobrý úkryt a chovat se nenápadně. Jedině takový „voják“ zůstane během airsoftového klání mezi posledními přeživšími – tedy pokud se rovnou nestane vítězem. Chystáte-li se airsoft v dohledné době vyzkoušet, vězte, že vám právě maskáčové oblečení pomůže k úspěchu. Klasické maskování vás samozřejmě neučiní „neviditelným“, ale vyvolá tzv. vizuální zmatek. Ostatní vás uvidí rozostřeně a nebude pro ně snadné vás trefit.

Maskáče si zamilovali rybáři

Proč nedají na maskáčové oblečení dopustit rybáři? Z důvodů, které jsme zmínili v úvodu. Dlouhé hodiny – a často i celý víkend – u vody představují velkou výzvu, ve které obstojí jen velmi komfortní oblečení. Maskáčové soupravy se vyrábí různých provedeních a v nabídce specializovaných prodejců nechybí ani funkční, zateplené a nepromokavé kalhoty.

Nedílnou součástí typického rybářského outfitu je také vesta. Důvod je prostý – i maskáčové vesty mají potřebné vlastnosti, a navíc disponují množstvím multifunkčních kapes.

V kamufláži na houby či na vandr

Úlovek v podobě plného košíku hub si často vyžádá celodenní trek v lese. A právě tehdy doceníte maskáčové kraťasy či kalhoty. Vydrží mnohem více než běžné outdoorové oblečení a budete ho hrdě nosit řadu let. A opět se vám budou hodit kapsy, které pojmou vše, co musí mít správný houbař vždy po ruce.

A dalo by se pokračovat – maskáčové oblečení je správnou volbou i na venkovní práce. Kdo ví, třeba se s maskovacím vzorem sžijete natolik, že v něm budete chodit do obchodního centra. Proč ne, není se za co stydět!

Zdroj obrázku: ronstik / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka