Při prodeji lékařských přístrojů garantujeme dodržování práv spotřebitelů

S radostí oznamujeme, že jsme získali certifikát GARANCE OCHRANY SPOTŘEBITELE od nestátní neziskové organizace Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jsme držitelem certifikátu GOS - GARANCE OCHRANY SPOTŘEBITELE

Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s. (SOS – Asociace) je nestátní nezisková organizace založená za účelem pomáhat spotřebitelům a prosazovat jejich práva. Od roku 2003 bezplatně pomáhá spotřebitelům z celé České republiky. Dne 1.12.2015 získala naše společnost Krásný - zdravotnická technika s.r.o. od SOS Asociace certifikát Garance ochrany spotřebitele.

Poskytujeme spotřebitelům nadstandardní ochranu

Program GOS je vytvořen SOS – Asociací za účelem ochrany spotřebitelů a poctivých podnikatelů. Při nákupu medicínských přístrojů, redukčních ventilů, dezinfekčních prostředků nebo úklidové techniky v našem eshopu SZO.cz si můžete být jisti, že obchodní podmínky, kterými se kupní smlouva řídí, jsou v souladu se zákonem a že nepoškozujeme práva spotřebitele.

Jako držitelé značky GOS jsme se zavázali dodržovat nejen práva spotřebitelů garantovaná zákonem, ale také poskytujeme spotřebitelům nadstandardní ochranu tím, že dodržujeme Kodex garance ochrany spotřebitele (Kodex GOS).

Přejeme vám pevné zdravý a pohodový den!

Tým SZO.cz

Přidejte se k nám na FACEBOOK, prosím!

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka