Proč se rozhodnout pro dodávku zděného domu na klíč

Chcete si v Plzni postavit dům a váháte? Rozhodujete se mezi tím, zda postavíte dům sami nebo využijete dodávku rodinného domu na klíč? Tady jsou důvody, proč zvolit stavbu na klíč.

Cílená propagace v Plzni

Sníte o vlastním rodinném domku a plánujete stavět v Plzni nebo okolí? Zároveň nemáte jasno, zda oslovit stavební firmu nebo dům postavit vlastníma rukama? Obě varianty mají své výhody. Tady je přehled toho, proč ke stavbě vlastního domu využít dodávku na klíč. 

1. Ušetříte čas a starosti 

Administrativní náročnost při vyřizování všech potřebných dokumentů týkajících se nové stavby je obrovská. Trávit spoustu času na úřadech, dodržet všechny termíny a časy schůzek, čekání na rozhodnutí, zajištění všech povolení, hromada telefonátů, kolaudace - tomu všemu se vyhnete, protože je to kompletně v rukou vámi zvolené stavební firmy.

2. Flexibilita a uspokojení požadavků na míru

Jednou z důležitých výhod je, že si dům maximálně uzpůsobíte svým možnostem a požadavkům. Plzeňská stavební firma BrickHouse dokonce mimo jiné zajišťuje bezbariérové provedení rodinných domů například pro zdravotně postižené nebo seniory a krom toho je možné část stavby dokončit svépomocí. Jak tedy vypadá váš vysněný dům? Ať už si přejete moderní jednopatrový dům s rovnou střechou nebo klasický vícepatrový zděný dům, nic není problém a hned na začátku je třeba mít jasnou představu o tom, jak váš vysněný dům bude vypadat.

3. Hotový dům za pár měsíců

To, že vám pořízení domu na klíč ušetříte mnohem více času, než kdybyste stavěli vlastnoručně, je jasné. Mít ale kompletně hotový dům 1O měsíců od úplného začátku realizace? To označujeme jako velké plus, jestliže chcete bydlet v novém co nejdříve.

4. Úspora nákladů

Mezi další výhody patří, že jsou zděné domy na klíč energeticky úsporné a jejich provoz je ekologicky nenáročný. Řeč je zejména o fotovoltaických panelech, které za rok dokáží ušetřit až polovinu poplatků za energie. S vyřízením dotací i instalací si stavební firma poradí samozřejmě za vás.

5. O vaši starou nemovitost je postaráno

Některé stavební firmy soustředí své působení také na obchod a poradentství. Proto je pro ně zařízení prodeje vaší stávající nemovitosti samozřejmostí. Součástí poradenství je také pomoc při výběru vhodného pozemku pro novou stavbu a nebo zabezpečení možnosti jejího financování.

A koho v Plzni oslovit se stavbou domu na klíč? BrickHouse! 

BrickHouse s.r.o. je  stavebně obchodní a poradenská společnost zaměřující se na realizaci staveb  zděných rodinných domů na klíč v celém Plzeňském kraji. Proč stavět právě s BrickHouse?

  • bezkonkurenční ceny na trhu v Západních Čechách

  • projekt je již v ceně i vč. změn, které si klient určí

  • vyřízení kompletního servisu na klíč za klienta v oblasti povolení stavby

  • staví nejen typové domy, ale postaví vám také vlastní navržený projekt

  • vyřídí za vás hypotéku se 100 % úspěšností

  • vysoce kvalitní standardy, stálé kapacity

  • vyřízení všech povolení i kompetní stavby v co nejkratší době

  • nabídka typových zděných domů se neustále rozšiřuje


Chcete využít všechny výhody stavby na klíč? Potřebujete více informací?
Neváhejte se blíže informovat nebo zadat nezávaznou poptávku.
Kontaktujte BrickHouse a sjednejte si schůzku!

BrickHouse s.r.o.

Telefon: +420 702 060 093 
Telefon: +420 702 060 094
Email: info@brickhouse.cz
Web: www.brickhouse.cz
Facebook: https://www.facebook.com/BrickHouseZdeneDomy/

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka