Prváci Západočeské se mohou seznámit ještě před začátkem školy

Letos v září se pro nastupující studenty prvních ročníků Západočeské univerzity koná již desátý ročník seznamovacího kurzu Prvákoviny. Třídenní akci zajišťuje studentská organizace AIESEC pro studenty Západočeské univerzity.

Cílená propagace v Plzni

Prvákoviny se stejně jako v minulém roce uskuteční v Rekreačním středisku Přimda. Prváci se budou moci seznámit mezi sebou i s prostředím Západočeské univerzity a vysokoškolského studia formou her, diskuzí se současnými studenty či absolventy.

Je to taková tečka za létem, prváci se seznámí s prostředím nenásilnou formou a zároveň získají nové přátele a kontakty po celé univerzitě. Minulé ročníky sklidily u studentů i organizátorů pozitivní ohlasy, proto doufáme, že se i letos budou Prvákoviny líbit. 

Letošní ročník je speciální tím, že bude desátý. Právě z tohoto důvodu jsme zapracovali na několika nových nápadech, aby byla akce co nejlepší. 

Účastníci se nejen seznámí s tím jak takový vysokoškolský život vypadá a co vše zahrnuje, rozvinou si své dovednosti, ale také budou mít možnost seznámit se s našimi zahraničními stážisty.

Prvákoviny začínají 20. Září v areálu Rekreačního střediska Přimda a jsou určeny všem nastupujícím studentům prvních ročníků Západočeské univerzit. Zájemci se mohou registrovat na webových stránkách, kde naleznou i všechny doplňkové informace.

Autor: AIESEC Plzeň Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka