RADOVÁNKOHRANÍ 2018

SVČ RADOVÁNEK Kaznějov zve širokou veřejnost na 6. ročník prezentační akce RADOVÁNKOHRANÍ,které se koná u příležitosti ukončení školního roku 2017/2018.

Cílená propagace v Plzni

SVČ RADOVÁNEK Kaznějov zve širokou veřejnost na 6. ročník prezentační akce RADOVÁNKOHRANÍ,které se koná u příležitosti ukončení školního roku 2017/2018.

Akce se koná 10. 6. 2018 od 14:00 do 17:00 v Kaznějově na náměstí.

Těšit se můžete na prezentaci a vystoupení kroužků, přehlídku společenských šatů ze svatebního salonu Dokonalé svatby v podání účastnic tanečních kroužků SVČ, vystoupení hudební skupiny MHS (Country music Petra Kratochvíla) a zpěváka Michala Šindeláře. Nebude chybět ani občerstvení pro děti a dospělé.

Se svými vystoupeními se předvedou kroužky Taekwon-do, taneční skupina Let's Dance a taneční kroužek Piti Piti Pa. Součástí akce bude také ukázka práce na uměleckých a výtvarných kroužcích např. malířský kroužek Paletka, keramický kroužek nebo výtvarný kroužek Nitka. Spolu s lektory si budou zájemci moci vyzkoušet náplň těchto kroužků a prohlédnout si nabídkové listy na nový školní rok. Na své si přijdou také sportovní nadšenci, pro které budou připraveny informace o závodu Predator WORKOUT a možnost přihlášení do kroužku Predator WORKOUT a Predator WORKOUT junior.

Se svými modely se přijedou pochlubit účastníci kroužku platikoví modeláři, kteří dovezli medaile z mistrovství Evropy v Maďarsku, a také robotici ze Stanice mladých techniků se svým robotem hexapodem - vítězem mistrovství světa v Pekingu.

Autor: SVČ RADOVÁNEK Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka