RE/MAX získal ocenění Nejlepší realitní franšíza na světě

V roce 2016 americký odborný magazín Enterpreneur vyhlašoval nejlepší franšízové koncepty světa a prvenství mezi realitními franšízami získala po několikáté v řadě značka RE/MAX.

Cílená propagace v Plzni

Své prvenství mezi realitními franšízami získala po několikáté v řadě značka RE/MAX.  

Po obhajobě prestižního ocenění Superbrands, které se udílí nejlepším značkám ve svých oborech, získal RE/MAX další ocenění od magazínu Enterpreneur. „Vítězství v rámci kategorie a dokonce jeho obhajoba je důležitým připomenutím toho, jak dobře nastavený je celý koncept RE/MAX. Jsem hrdý, že mohu být součástí tak skvělé společnosti.“  říká David Krajný, prezident RE/MAX ČR a SR. 

Na předních pozicích žebříčku sestaveného odborným magazínem je řada značek, které si cestu na evropský trh ještě neprošlapaly. Přesto zde figuruje například řetězec Subway nebo síť McDonald´s. Právě ta je v tuzemsku brána jako hlavní příklad franšízového konceptu. Podobně se v žebříčku umístily i konkurenční realitní koncepty, které jsou však zařazeny hluboko pod značkou RE/MAX, která toto prestižní ocenění získala již po několikáté.

Superbrands 2016

Mezi prvními, kdo si převzali ocenění Superbrands 2016 a byli tak oficiálně pozvání do brandingového programu Superbrands 2016 byly značky RE/MAX, ocenění převzala Ing. Dana Huňařová, Marketing Manager.

Autor: RE/MAX Intercora Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 17.02.2016 11:16



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka