Rychlovarné konvice v perleti

Zima je tady! Snad napadne sníh i v nižších oblastech a budeme se moci radovat ze štiplavého mrazu, při stavění sněhuláka s dětmi nebo jen tak při procházce. Pak, když dorazíme zpět do vyhřátého domova, je nejlepší dát si horký čaj, grog nebo jiný teplý nápoj.

Jarní servisní akce AUTO CB

Domu, na chatu i na cesty s sebou je dobré mít kvalitní rychlovarnou konvici, která nejenže opravdu rychle vodu ohřeje, ale také nespotřebuje mnoho energie. Proto je dobré konvice obměňovat.

Barevná značka SENCOR připravila novinku v sortimentu rychlovarných konvic. SENCOR nezklame nikdy svou barevnou škálou – a nyní je to tu zas! Dokonce přináší novou řadu barev. Jedná se o škálu 9 barevných odstínů, které jsou perleťové. Jsou nádherné!
 
Rychlovarná konvice
v perleti je vyrobena z velice kvalitní nerezové oceli, která zajišťuje dlouhou životnost, a vyrábí se ve velikosti 1,7 l a 1,2 l. U obou je průhledný ukazatel hladiny vody, vyjímatelný a omyvatelný filtr, zakryté topné dno z nerezové oceli, bezpečnostní jistič víčka. Je plně točitelná díky 360° STRIX konektoru. Pokud by byla konvice zapnutá bez vody, zafunguje bezpečnostní jištění a ona se vypne, stejně jako při dosažení bodu varu. Její činnost je indikována světelným signálem.

Kontaktujte nás!

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: e-shop@elektroefekt.cz
E-shop: www.elektroefekt.cz
Podpořte nás na FACEBOOKU: https://www.facebook.com/efektelektro/


Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.02.2018 12:19



3 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka