Šachty na kabely s oceněním GreenTec Award jsou šetrné k přírodě

LIC technika využívá při výrobě kabelových šachet recyklovatelné materiály. Jsme hrdí na to, že naše mateřská společnost LIC Langmatz je držitelkou prestižního ocenění GreenTec Award.

Cílená propagace v Plzni

Zjednodušení a zlevnění staveb s ohledem na přírodu

Společnost LIC Technika vyrábí unikátní polykarbonátové podzemní rozvaděče, zemní kabelové šachty a řadu dalších prvků pro telekomunikace, oblast silnoproudu a dopravní signalizace. Firma staví na revoluční technologii 3D-ribFrame, která dovoluje vyrábět extrémně pevné produkty s nízkou hmotností, které jsou zároveň odolné proti povětrnostním vlivům, vysoké teplotě i chemickým látkám. Zemní kabelové šachty LIC z polykarbonátu vyrobeného za pomoci 3D-ribFrame technologie snesou zatížení až 40 tun. To vše spolu s mimořádnou variabilitou příznivě ovlivňuje náklady na dopravu, montáž a tím i výslednou cenu všech typů staveb.

Šetřete při stavbě čas díky modulárnímu systému

Šachtové prvky LIC jsou flexibilní alternativou k betonovým kabelovým šachtám. Nejedná se pouze o jednotlivé produkty, ale představují ucelený modulární systém, který výrazně zjednodušuje projektovou přípravu i samotnou výstavbu. Kabelové šachty jsou na stavbu dodávány už v připraveném uspořádání k montáži. Přetrasování stávajících kabelovodů je díky otevřeným šachtovým rámům velmi snadné. Šachty se snadno integrují do stávajícího terénu dle projektového zadání , protože jsou vybaveny šachtovými poklopy v různých materiálových provedeních – od litiny, přes beton a slzičkový plech, až po zadlážditelné poklopy. Samozřejmá je ochrana šachet před neoprávněným vstupem.

Potřebujete variabilní produkt? Máme!

VarioModul je kvalitní produkt, který v sobě spojuje inovativní a v praxi osvědčené vlastnosti. Rámový prvek poskytuje individuální řešení nejrůznějších požadavků a lze jej integrovat do standardních šachtových rámů. Přívodní pole jsou volná a je možné je individuálně osadit. Libovolné nestandardní otvory lze zhotovit pomocí běžných nástrojů na obrábění dřeva.

Nově si mohou se systémem VarioModul zákazníci objednávat rámové prvky pro kabelové chráničky o průměru 160 mm.

Šachty a rozvaděče pro každou stavbu

Rok od roku narůstá množství realizací, kde byly během stavby či rekonstrukce využity podzemní rozvaděče a kabelové šachty LIC. Mezi referencemi lze nalézt novou stáčecí linku plzeňského Prazdroje, depo závodního okruhu v Mostě, zahrady Pražského hradu a množství městských pěších zón a náměstí.

Máte zájem o obdobné řešení? Kontaktujte nás!

LIC technika, s.r.o.

Adresa: Dr.Sedláka 763, 339 01 Klatovy
E-mail: lic@lic.cz
Telefon: +420 376 555 711
Web: www.lic.cz
Firma LIC technika, s.r.o., je dceřinou společností firmy Langmatz GmbH sídlící v Garmisch-Partenkirchenu.

Autor: LIC technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka