SBĚRATELKA UDĚLALA BESEDU SENIORKÁM

V klubu, jenž je přilehlou částí Domu s pečovatelkou službou v Třešnové ulici, se konala beseda o bižuterii a sklu. Pozvání mezi seniorky totiž přijala Hana Štollová, jejíž obsáhla sbírka flakónů je veřejnosti známá a řada kusů nyní zdobí Vědeckou a studijní knihovnu v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Navíc se ve svém volné čase věnuje výrobě bižuterních šperků. „Bylo mi potěšením zavítat mezi lidi, které často potkávám, oslovili mě už v listopadu, ale byla jsem velmi vytížená s přípravou plánované výstavy v Plzni. Bylo krásné zaposlouchat se do vzpomínek návštěvnic, které dobu staré bižuterie a parfémů pamatují. Vzájemně jsme si vyměnily vědomosti a myslím, že pro obě strany to bylo oboustranné obohacení.  Jsem ráda, že mě ženy pozvaly,“ řekla Hana Štollová.

Besedu zorganizovala Pavla Trombettoni, která udělala plakáty a všechny dámy včas informovala. „Byla to úžasná přednáška, na paní Hanku mi dala tip známá.  Mohly jsme se ptát na cokoliv, vyprávěly jsme si o Heřmanově Huti, o Jablonci a tak dále,“ uvedla organizátorka. Zaujalo mě to, pro seniory děláme několik akcí v roce.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka