SEAT představuje zcela nový SEAT Leon

SEAT představil ve svém areálu v Martorellu zcela nový SEAT Leon, s nímž hodlá oživit segment kompaktních vozů.

Cílená propagace v Plzni

Zcela nový Leon přichází s výraznou evolucí designu v porovnání s předchůdcem a osvětlovací techniku posouvá na novou úroveň.
SEAT
dnes představil ve svém areálu v Martorellu zcela nový SEAT Leon, s nímž hodlá oživit segment kompaktních vozů. Společnost SEAT investovala do vývoje a výroby nového modelu více než 1,1 miliardy eur, aby zákazníkům poskytla technicky vyspělé vozy s ještě hospodárnějšími motory, novou úrovní konektivity, inovativními asistenčními systémy, skvělou dynamikou a ještě přitažlivějším vzhledem.
SEAT Leon byl vždy hlavním pilířem produktové řady značky SEAT
a etalonem ve svém segmentu, což potvrzuje více než 2,2 milionu prodaných vozů tří generací. Na mimořádné úspěchy svých předchůdců navazuje nyní čtvrtá generace, která přináší novou úroveň konektivity, hospodárnosti, dynamiky a bezpečnosti.

Zcela nový Leon přebírá designérský styl, který je charakteristický pro všechny vozy opouštějící montážní linku společnosti SEAT. Díky tomu přináší do segmentu kompaktních vozů sebevědomý vzhled, eleganci a sportovního ducha. Současně se vyznačuje komplexním pojetím, klidem a vyzrálostí, které jsou vlastní jen několika dalším modelům.
Zcela nový SEAT Leon byl navržen a vyvíjen v Barceloně, v komplexu SEAT Martorell, v němž je i vyráběn.

Design: Optimalizované rozměry a ještě odvážnější vzhled exteriéru i interiéru
Základem zcela nového modelu SEAT Leon je vyspělá platforma MQB Evo, která poskytla týmu designérů potřebnou variabilitu a flexibilitu ohledně rozměrů, aby mohl pro novou generaci vytvořit design s ještě atraktivnějšími proporcemi.
Tvarové řešení zcela nového modelu SEAT Leon prošlo dalším vývojem. Výraznějšími tvary získal celkový design na eleganci, kterou podporují také větší změny a rozdíly v barvě a odstínu na různých místech karoserie při měnícím se úhlu dopadu světla na povrch laku. Výsledkem je automobil s vytříbenou estetikou a překvapivými detaily.

Zcela nový SEAT Leon svítí na cestu celému segmentu
Zcela nový SEAT Leon posouvá ve svém segmentu hranice možného vyspělou osvětlovací technikou pro vnější i vnitřní osvětlení. Chladné bílé světlo na přání dodávaných světlometů s diodami LED pro všechny osvětlovací funkce zajišťuje bezkonkurenční kvalitu osvětlení. Světlomety LED se vyznačují charakteristickým designem značky a zahrnují všechny důležité funkce: tlumená světla, dálková světla, světla pro denní svícení a dynamické ukazatele směru.

Konektivita: První kompletně síťově propojené vozidlo značky
Zcela nový SEAT Leon je prvním kompletně síťově propojeným automobilem značky SEAT. Srdcem systému konektivity v modelu Leon je digitální panel přístrojů SEAT Digital Cockpit. Interakci uživatele s vozidlem usnadňují funkce hlasového ovládání hovorovým jazykem a rozpoznávání gest.

Poháněcí ústrojí: Široký výběr nejvyspělejších motorů
Zcela nový SEAT Leon byl vyvíjen s ohledem na požadavky reálného světa. Nabídka poháněcích ústrojí proto nyní zahrnuje také tři elektrifikované varianty pro ještě hospodárnější provoz. Nová generace kompaktního modelu může být poháněna motory na benzin, naftu nebo stlačený zemní plyn. Alternativou jsou částečně hybridní a externě nabíjitelné hybridní pohony. Všechny uvedené jednotky poskytují nejvyšší úroveň výkonových parametrů pro všechny jízdní situace. Zákazníci si tak mohou objednat správnou kombinaci vozidla a motoru, který vyhovuje jejich specifickým požadavkům.

Bezpečnost: Nejbezpečnější SEAT všech dob představuje velmi vyspělé asistenční systémy
Bezpečnost je neodmyslitelným fundamentem zcela nového modelu SEAT Leon. Jeho výbava proto zahrnuje nejvyspělejší asistenční systémy, včetně předvídavého adaptivního tempomatu, asistenta pro stav nouze a asistenta Travel Assist, jenž poskytuje ještě vyšší úroveň automatizované jízdy. Čtvrtá generace modelu SEAT Leon je nejbezpečnějším vozem, který kdy španělská značka vyrobila.
Zcela nový SEAT Leon ztělesňuje klíčové hodnoty značky, jejímž cílem je nabízet nejlepší možná vozidla. Nová generace modelu Leon bude uvedena na trh ve druhém čtvrtletí roku 2020 jako automobil, který změní segment kompaktních vozů.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku nová auta v akci. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 29.01.2020 10:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka