ŠKODA AUTO podporuje Zlín Film festival

Společnost ŠKODA AUTO zajišťuje mobilitu největšího světového festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně.

Cílená propagace v Plzni

› S podporou ŠKODA AUTO startuje Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně
› Flotila 25 vozů ŠKODA zajistí dopravu hostů
› ŠKODA AUTO je dlouhodobým partnerem špičkové české kultury

ŠKODA AUTO zajišťuje i letos mobilitu hostů Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně, největší akce svého druhu na světě. Spolupráce se zlínským festivalem trvá již 16. rokem.

Flotila 25 vozů ŠKODA bude od dnešního dne až do 2. června brázdit ulice Zlína s hosty největšího a nejstaršího filmového festivalu pro děti a mládež na světě. ZLÍN FILM FESTIVAL se poprvé konal v roce 1961 a od té doby si vybudoval vynikající renomé mezi širokou veřejností i odborníky. Film a Zlín jsou ostatně téměř synonymem, ve zdejších studiích natáčeli a tvořili umělci světového formátu, jako Elmar Klos, Karel Zeman, Hermína Týrlová či Josef Pinkava. Začínající 58. ročník festivalu má coby hlavní téma československé filmy pro děti a mládež jako příspěvek k oslavám 100 let založení Československa.

Ani letos nebude ve Zlíně chybět návštěvníky oblíbený „Den se ŠKODA AUTO“, který proběhne v sobotu 26. 5. na zlínském náměstí Míru a jeho součástí budou ukázky prvků dopravní bezpečnosti a simulátory, na dětské i dospělé návštěvníky zde čekají i ukázky aktuálních a historických vozů ŠKODA i řada soutěží o věcné ceny. Součástí programu je i účast mistra světa v jízdě na vysokém kole Josefa Zimovčáka, který představí činnost nadace Na kole dětem, která v rámci cyklotour po České republice za pomoci ŠKODA AUTO sbírá peníze na rekondiční pobyty dětí po onkologické léčbě.

Partnerství s filmovým festivalem ve Zlíně je součástí aktivit společnosti ŠKODA AUTO na poli kulturního sponsoringu. Automobilka dlouhodobě patří k největším partnerům prestižních kulturních institucí a kulturních akcí v ČR. Do této oblasti patří spolupráce s Českou filharmonií, podpora Národního divadla, Národního muzea, Národního technického muzea či mezinárodního operního festivalu Smetanova Litomyšl.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky ŠKODA ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
25.05.2018 13:06



1 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka