ŠKODA OCTAVIA zvítězila ve čtenářské anketě Best Cars

Čtenáři motoristického časopisu „Auto Motor und Sport“ již posedmé zvolili model ŠKODA OCTAVIA nejlepším vozem své třídy v kategorii importovaných automobilů.

Cílená propagace v Plzni

ŠKODA OCTAVIA je pro čtenáře německého odborného časopisu „Auto Motor und Sport" opět jedničkou ve třídě mezi importovanými vozy

Předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO Bernhard Maier říká: „Jménem všech zaměstnanců společnosti ŠKODA AUTO děkuji všem čtenářkám a čtenářům časopisu Auto Motor und Sport, kteří dali svůj hlas ikoně naší značky – modelu OCTAVIA. Je to pro nás velká motivace k tomu, abychom důsledně pokračovali v nastoupené cestě. A přesně to také uděláme, s více než 30 novými modely, které do konce roku 2022 představíme našim zákazníkům.“
Čtenáři motoristického časopisu „Auto Motor und Sport" volili „Best Cars“ již po třiačtyřicáté
. V letošním ročníků o prestižní ocenění bojovalo 385 modelů v jedenácti kategoriích. Mezi kompaktními importovanými vozy se opět prosadila ŠKODA OCTAVIA s 16,6 procenty všech odevzdaných hlasů. OCTAVIA tak vyhrála ve své třídě mezi importovanými vozy už posedmé.

ŠKODA OCTAVIA se však těší velké oblibě nejen mezi čtenáři časopisu „Auto Motor und Sport“. V lednu 1959, tedy přesně před 60 lety, sjely v mladoboleslavském závodě z linky první exempláře této legendární modelové řady. V roce 1996 debutovala první novodobá generace modelu ŠKODA OCTAVIA a přesvědčila svým nezaměnitelným designem i vysokou úrovní aktivní i pasivní bezpečnosti. Dnes je ŠKODA OCTAVIA etablovaná na mnoha trzích na celém světě. Téměř 6,5 milionu vyrobených exemplářů od roku 1959 jsou toho působivým dokladem. Jen v uplynulém roce bylo zákazníkům na celém světě dodáno více než 388.000 vozů této oblíbené modelové řady.

ŠKODA OCTAVIA s moderními motory a vysokou konektivitou

S osvědčenými přednostmi a novými kvalitami píše ŠKODA OCTAVIA kontinuálně úspěšnou historii. Díky nadprůměrné nabídce prostoru, špičkové funkčnosti, rozsáhlé bezpečnostní, komfortní výbavě a velmi dobrému poměru ceny a užitné hodnoty definuje tento kompaktní model, který je k dispozici ve verzích liftback a kombi, nová měřítka ve své třídě. Aktuální generace modelu kromě toho jako první OCTAVIA disponuje také mobilními online-službami ŠKODA Connect. Pomocí pokročilé nabídky konektivity se mohou řidiči i cestující připojit k internetu a jsou tak „vždy online“.
K posledním novinkám řady OCTAVIA patří Virtuální Kokpit: s tímto na přání dodávaným systémem si může řidič individuálně uzpůsobit podobu přístrojového panelu před volantem.

ŠKODA OCTAVIA se řadí mezi nejmodernější vozy ve své třídě i v oblasti pohonných jednotek

Všechny zážehové a vznětové agregáty plní aktuálně nejpřísnější emisní normu Euro 6d-TEMP. Široká nabídka motorů sahá od verze 1,0 TSI o výkonu 85 kW (115 k) až po sportovní špičkové modely řady RS, které jsou k dispozici se vznětovým motorem o výkonu 135 kW (184 k) nebo se zážehovým motorem o výkonu 180 kW (245 k).
Jako mimořádně ekologická alternativa je i pro třetí generaci kompaktního modelu v nabídce verze OCTAVIA COMBI G-TEC, poháněná zemním plynem.

Poznámka redakce: pokud máte zájem o vozy Škoda, kontaktujte autosalon AUTO CB v Plzni

AUTO CB, spol. s r.o.

Autorizovaný prodejce a servis vozů ŠKODA
Autorizovaný prodejce a servis vozů DACIA
Autorizovaný prodejce a servis vozů RENAULT

Nepomucká 487/119
326 00 PLZEŇ 

Telefon: 377 666 666
Email:
autocb@autocb.cz
Web:
www.autocb.cz
Facebook:
Auto CB Plzeň

Fotogalerie
Autor: AUTO CB, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka