Spokojená zákaznice Kristýna reprezentuje pizzerii Antica v soutěži krásy

Sympatická slečna Kristýna ochutnala lahodnou pizzu z originální italské pece v plzeňské pizzerii Antica a po dobrém obědě se následně přihlásila do soutěže krásy. Co myslíte, má Kristýnka šanci na vítězství?

Jarní servisní akce AUTO CB

Pizzerie a pension Antica je partnerem soutěže MISS(IS) TV Plzeňská 1

Do soutěže MISS(IS) TV Plzeňská 1 se může přihlásit každá dívka nebo žena ve věku 18 let či starší, vdaná nebo svobodná, hlavně však taková, která má ráda Plzeň a přijde ochutnat pizzu nebo jinou dobrotu do plzeňské pizzerie Antica.

Máte chuť soutěžit? Chcete si zajít na dobrý oběd či večeři? Zajděte se podívat do restaurace Antica, kde si můžete pochutnat nejen na pizze pečené tradičním italským způsobem ale také na specialitách z hovězího masa plemene Charolais chovaného na ekologické farmě Rudolec.

Přihlaste se v Antice do soutěže MISS (IS) TV Plzeňská 1

Soutěžící dívky a ženy nečeká promenáda v plavkách. Na diváky budou působit skrze ženský šmrnc a názory na život. Stačí, abyste byla zákaznice plzeňské pizzerie Antica a můžete se do soutěže MISS (IS) přihlásit. Účast v soutěži je časově nenáročná a hlavně pohodová. Seriál v televizi Plzeňská 1 potrvá řadu měsíců podle zájmu diváků. Nestyďte se a přijďte ochutnat výbornou pizzu a zároveň se přihlaste do soutěže. Najdete nás také na FACEBOOKU.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
25.09.2015 15:42
Video



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka