Společnost Langmatz je nejvýznamnějším výrobcem kabelových komor z vysoce kvalitního plastu

Jaké jsou výhody polykarbonátových kabelových komor oproti kabelovým komorám z betonu?

Cílená propagace v Plzni

Kabelové komory se využívají v různých provedeních jako kabelové šachty, telekomunikační rozvaděče a podzemní rozvaděče. 

Flexibilní alternativa díky použitým materiálům a technologiím

Díky kvalitnímu polykarbonátu (PC) a technologii 3D-ribFrame mají plastové kabelové komory řadu výhod. Mezi ty nejhlavnější patří snadná integrace do prostředí města, možnost ochrany před neoprávněných přístupem, úspora nákladů díky malé hmotnosti, dlouhá životnost a velká zatížitelnost celé konstrukce. Další výhodou je flexibilita v použití různých poklopů komor (litina, beton, protiskluzový plech). 

Proč polykarbonát?

Krom vysoké teplotní odolnosti jsou komory z polykarbonátu (PC) nehořlavé a opakovaně použitelné. Disponují vysokou odolností vůči chemickým prvkům, UV záření, povětrnostním vlivům a ztrouchnivění. Další pozitivní vlastností použitého materiálu je vysoká míra stability. Společnost Langmatz vyrábí plastové kabelové komory nejen z polykatbonátu (PC), ale také z PET. Polyethylentereftaláty (PET) se snadno recyklují, jsou houževnaté a mají vysokou odolnost proti kyselinám a hydrolýze.

Společnost Langmatz je držitelem PET, PC i CE certifikace

V červnu firma získala certifikaci na plastové kabelové komory z materiálů PC a PET. Dokumenty deklarují, že vlastnosti vyráběných produktů odpovídají nařízením EU. Langmatz nedávno obdržel také certifikaci CE. Písmena CE na výrobku jsou určeny pro orgány dohledu. Představují certifikát od výrobce, který znamená splnění požadavků příslušných evropských směrnic.

Užitečné kontakty

Langmatz CZ s.r.o.
Dr. Sedláka 763, 339 01, Klatovy III
tel.: +420 602 673 498
e-mail: obchod@langmatz.cz
web: langmatz.cz

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka