Společnost Škoda Transportation uspěla v mezinárodní soutěži European Business Awards

Společnost Škoda Transportation uspěla v mezinárodní soutěži European Business Awards a získala ocenění jakožto národní šampion v kategorii Byznys roku pro firmy s obratem vyšším než 150 milionů euro. Plzeňská Škodovka se tím kvalifikovala do další fáze soutěže, na jejímž konci budou vyhlášeny celoevropští vítězové.

Cílená propagace v Plzni

„Do této renomované soutěže jsme se letos přihlásili již podruhé, a podařilo se nám obhájit naše vítězství z předminulého roku a získat toto prestižní ocenění. Jakožto národní šampioni za Českou republiku jsme se zařadili po bok dalších nejen strojírenských gigantů, které ocenění získali v minulých letech,“ říká Tomáš Ignačák, generální ředitel Škoda Transportation.

Soutěž European Business Awards udílí ceny od roku 2007 a jejími vítězi se stávají nejvýznamnější evropské společnosti. Jedná se o jednu z nejnáročnějších podnikatelských soutěží v Evropě. Mezi porotce soutěže patří například bývalí premiéři a prezidenti států Evropské unie. 

Škoda Transportation je dlouhodobě úspěšná i v dalších několika soutěžích, například v mezinárodním žebříčku TOP 500 firem střední a východní Evropy. V českém žebříčku 100 nejvýznamnějších firem České republiky se Škodovka umístila na 1. místě v kategorii strojírenství - bez automobilové výroby. Soutěž hodnotí tržby jednotlivých podniků v ČR. V další české firemní soutěži Exportér roku se Škoda Transportation dostala se tak mezi dvacet největších exportérů v České republice.

Autor: ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 07.10.2015 09:15



7 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka