Staň se součástí Audi CAR POINT

STAŇ SE SOUČÁSTÍ AUDI! Prestižní značka, stabilní zázemí a různorodá práce, ne rutina. To vše Ti můžeme nabídnout na nově otevřené pozici ASISTENT/-KA PRODEJE Audi v Karlových Varech. Vše Tě naučíme v CAR POINT Karlovy Vary. job@stauner.cz

Cílená propagace v Plzni

STAŇ SE SOUČÁSTÍ AUDI!
Prestižní značka, stabilní zázemí a různorodá práce, ne rutina. To vše Ti můžeme nabídnout na nově otevřené pozici ASISTENT/-KA PRODEJE Audi v Karlových Varech.

Vše Tě naučíme - od péče o naše zákazníky až po zpracování samotného obchodu (administrativa, vedení databáze klientů, zpětná vazba, spolupráce na přípravě nabídek). 
Oceníme příjemné vystupování, základní znalost cizího jazyka a Microsoft Office, ŘP skupiny B, pečlivost a spolehlivost.
Nabízíme možnost stát se důležitým členem týmu pro zn. Audi, rozmanitou náplň práce, možnost dalšího rozvoje, kariérní posun, odpovídající mzdové ohodnocení, benefity, hlavní pracovní poměr. Předchozí zkušenosti nejsou nutné.

PŘÍLEŽITOST V OBLASTI PRESTIŽNÍ ZNAČKY AUDI. BUĎ BACK OFFICE ASISTENTEM/ASISTENTKOU!
Náplň práce: administrativní podpora prodejnímu týmu, organizace prodeje showroomu, poskytování informací v rámci zákaznického servisu, příprava prodejních akcí a jejich realizace, denní kontakt se zákazníkem – osobní, telefonní, e-mail.
Požadujeme dobré komunikační schopnosti, spolehlivou a samostatnou osobnost se schopností týmové spolupráce, zájem o osobní rozvoj, ŘP skupiny B.
Nabízíme podporu od kolektivu v rámci zaškolení, prestižní pracovní prostředí, stabilní zázemí, pevnou pracovní dobu, benefity.

HLEDÁME OPRAVDOVÉ AUDI FANS!
A1, A3, A4, A5 a také dál. Víš, co tahle magická kombinace znamená. Pokud ne, rádi Ti to vysvětlíme u nás v CAR POINT Karlovy Vary. Potřebujeme Tě v showroomu na pozici Asistent-ka prodeje Audi. Praxe není vůbec podmínkou. Jsi milá, komunikativní osoba, která se nebojí lidí, říkejme jim zákazníci, tak to máš významný plus. Jinak u nás je celkem rušno! 
Prostě napiš, nebo se přijď podívat na ty naše A6, A7, A8. U nás máme i qéčka! Q2, Q3…. prostě se ozvi. Qvůli sobě i Qvůli nám!

job@stauner.cz

Autor: carpoint marketing Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka