Stříbrské Buldoky na juniorském mistrovství světa bude reprezentovat Adam Šilhán

Mistrovství světa juniorů se nezadržitelně blíží a do jeho startu zbývá šest dní. Britské ostrovy se těší na premiéru v podobě pořádání světového šampionátu a ve dnech 6. - 12. července se do anglického Sheffieldu sjede trio mládežnických reprezentací České republiky. Hráči nosící dres s orlicemi a lvy na hrudi se pak pokusí po dlouhých „dobách stříbrných a bronzových“ vystoupat na samotný vrchol!

Cílená propagace v Plzni

V pátek 1.7. se naposledy sejde do Plzně reprezentace ČR U16 pod vedením Martina Davídka na přípravná kemp, z kterého odjíždí přímo do dějiště Mistrovství světa juniorů v anglickém Sheffieldu. V konečné nominaci má HC Buldoci Stříbro také jednoho reprezentanta Adama Šilhána na pozici obránce.

Adam začínal s hokejem před 8 lety jako žáček na stříbrském zimním stadionu, následně přes HC Tachov se dostal do HC Škoda Plzeň, kde v příští sezóně bude hrát ve starším dorostu. Buldočí dres si znovu oblékl, když v roce 2010 stříbrští mladší žáci začali hrát hokejbal. Vždy patřil mezi opory mančaftu a pokud mu to časové vytížení v hokeji dovoluje, nevynechá jediný zápas v hokejbalu. Společně s ním jede na mistrovství jeho spoluhráč ze Škodovky Nicholas Kaňák, který v letošní sezóně hrál za stříbský mladší dorost.

Ve středu 6. července v 17:30 nastoupí k prvním zápasu České republiky proti domácí Velké Británii. Ve čtvrtek 9:30 prověří sílu českého týmu Kanada, jeden z trojice těžkých soupeřů (Slovensko, Kanada, USA).

Autor: P Vavřičková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
01.07.2016 08:19




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka