Šumavský Ski&Bike Špičák: Stále tři sjezdovky i ceny vedlejší sezony

V sobotu se tu testují zdarma lyže. Pokračují víkendové lyžařské kurzy pro děti.

Cílená propagace v Plzni

Špičák, Železná Ruda, 16.1.2020. Počasí v uplynulém týdnu bez přírodního sněhu i větších mrazů potřebných k technickému zasněžování znamená, že zatím nebylo možné otevřít další sjezdovky. „Stále se tak u nás lyžuje na hlavní dlouhé sjezdovce obsluhované lanovkou, rodinné Spodní Šanci s kotvou, kde je i večerní lyžování, a na lyžařském hřišti s pohyblivým kobercem využívaným lyžařskou školou,“ popsal aktuální podmínky na šumavském Špičáku ředitel areálu Vladimír Kasík.

Návštěvníci areálu si nyní alespoň užívají modrou oblohu a slunce, ke změně počasí a teplot má dojít o víkendu, kdy na sobotu předpověď hlásí sněžení a následně mrazy. Celou sobotu si tady zájemci mohou zcela zdarma otestovat lyže (značka K2) i další vybavení (helmy, brýle, sněžné brusle aj.), akce je spojena s ochutnávkou jídla a nápojů (též zdarma).

Každý pátek, sobotu a středu se koná večerní lyžování od 18:30 do 21 hodin na Spodní Šanci. Druhým víkendem pokračují víkendové kurzy pro děti. Stále se tu lyžuje za výhodnější ceny vedlejší sezony (při online nákupu navíc další sleva). Každý den je ve Ski&Bike Špičák otevřena lyžařská škola, půjčovna, servis lyží a všechna gastro zařízení. Lanovka a vleky jsou v provozu od 8:30 do 16 hodin. Občerstvení v novém vyhřívaném stanu a v chatě Blaženka k dispozici i po skončení provozní doby vleků.

Další aktuální info na www.spicak.cz

Autor: Tereza Martinovičová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka