SVÁTKY TRÁVILI S HUDBOU

Druhý vánoční dárek přidali stříbrští muzikanti koncem prosince. Akce Hudba jednoho města přilákala přes dvě stovky návštěvníků, program byl prý zajímavý. Skupiny Skavare, Spheres, St. Johny, Rocka Rolla byly zárukou dobré hudební nabídky. Mezery mezi hudební produkcí ještě doplnila vystoupení tanečního dua Manticory a ohnivá show Václava Jíry. Šokem pak byl pak vjezd do sálu Martina Rybeckého na dřevěném oslu v kovbojském obleku, to prý přijel Divokej Debil.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Myslím, že nabídka se rok od roku zlepšuje a je to vidět na účasti. Muzikantům přeji do nového roku pořád mnoho úspěchů a nápadů,“ řekl Pavel Červenka ze Stříbra.


Poklonou pro stříbrské muzikanti může být i hodnocení dalšího muzikanta Zdeňka Brožky, dříve člena zaniklé kapely Revolever, nyní člena ve skupině Jenny.cz. „Akce těchto skupin znám a jejich dráhu sleduji několik let. Vidím velké pokroky, jejich kvalita se hodně zvýšila. To je ostatně vidět i na návštěvnosti, kdysi chodilo pár desítek lidí, teď to jsou stovky. Navíc si lidé už zvykli, že den po Vánocích je tu akce. No, a díky jedné zdejší novinářce se to dočtete i v novinách a na webu,“ smál se Brožka.

Chválil i Miroslav Havíř. „Já chodím pravidelně, hlavně na kapelu Rocka Rolla. Ty mám nejraději a dobře se s kluky z kapely znám,“ řekl účastník 14. ročníku Hudby jednoho města ve Stříbře.

Podpořit stříbrské umělce přišla i fotomodelka a grafička Karolína Koblenová, nyní žijící v Praze. „Jsem hodně často pryč, ale na Vánoce jezdím sem do Stříbra k rodičům. A tahle akce je pro mě možnost potkat spoustu přátel, které už teď moc nevídám. Jsem spokojená, líbí se mi tu. Přeji všem šťastný vstup do nového roku,“ řekla Koblenová, která navíc posílá pozdrav do Černošína.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 07.01.2015 17:51
Video




3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka