Thajské masáže v Plzni nabízí dárkové poukazy na Vánoce

Byl zahájen prodej vánočních poukazů na využití masérských služeb v oblíbeném plzeňském salonu Thai World and Nuttha Massages na Doubravce.

Cílená propagace v Plzni

Darujte masáž jako krásný dárek k Vánocům!

Přijďte si odpočinout od každodenních starostí do příjemného prostředí našeho salonu v Plzni na Doubravce. Za doprovodu relaxační hudby vyzkoušejte účinky staroorientálních thajských masáží, tak neobvyklých pro nás, Evropany. Nabídka je opravdu pestrá - od tradiční thajské masáže, přes relaxační olejovou masáž či masáž chodidel, vám vřele doporučujeme i procedury jako bylinná masáž či královská Siam masáž.

Pro milovníky wellness máme úžasnou lázeň

Pro milovníky wellness máme úžasnou lázeň nebo peelingové masáže ze souostroví Fiji. Po masáži je možné ještě chvilku posedět (v létě i venku) a nechat v klidu doznít její účinky při šálku dobrého čaje (zdarma). Parkování je možné bez problémů před salonem.
Masáže provádějí absolventky THAI TRADITIONAL MASSAGE SCHOOL, prestižní akreditované školy. Všechny masérky mají osvědčení pro všechny typy nabízených masáží i potřebnou praxi v oboru.

Thai World and Nuttha Massages spol. s r.o.

Smrková 23a312 00 Plzeň - Doubravkawww.thai-plzen.cz
Manažerka: Michaela Pilařováe-mail: pilarova@thai-plzen.czObjednávky: tel.: +420 377 471 004, nebo GSM: +420 724 342 635
e-mail: doubravka@thai-plzen.cz
Otevřeno: denně 9 - 21 hodVzhledem k naplněné kapacitě je nutno masáž objednat předem!

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 5 roky

    Nedávno jsem kupoval přítelkyni poukaz na tyhle thajské masáže a byla moc spokojená. Jen jí pak bolely nějaké svaly na předloktí. No, s tím se musí asi počítat. A říkala mi, že by chtěla zkusit i nějaké takové masáže. Tak nevim, kde na to přišla, ani osobně nevím jestli by se mi do něčeho takového chtělo jít. Ale chtěl jsem se zeptat, jestli jsou v Plzni někde takové masáže? Díky

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 11.12.2014 11:12




4 (1)
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka