Toyota rozšiřuje limitovanou edici Prime

Podzim bývá nejsilnější sezonou, zákazníci po létě cítí potřebu pořídit si nový vůz, ať už do rodiny či do firmy.

Cílená propagace v Plzni

Až do konce srpna jsou u Toyoty připraveny mimořádné ceny pro podni-katele. Přesto už nyní Toyota zahájila další akční nabídku Prime, kterou může využít úplně každý.

Akční nabídka Prime a Prime VIP, která nabízí bohatě vybavené vozy za atraktivní ceny, navíc se zimními pneumatikami zdarma a výhodným financováním, se dosud týkala jen modelů Toyota C-HR a Corolla Sedan. Nyní se rozšiřuje i na další vozy. Nejmenším vozem v rámci limitované edice je Toyota Yaris, který je ve výbavě Prime dostupný za akční cenu 309 900 Kč, a s výbavou Prime VIP za 347 900 Kč, obojí včetně výkupu stávajícího vozu.

Výhodné ceny v rámci nabídky Prime se nyní týkají i Corolly v provedení Hatchback a Touring Sports. Corolla Hatchback s výbavou Prime stojí 474 900 Kč, Prime VIP je za 534 900 Kč. Na Co-rollu Touring Sports s výbavou Prime se vztahuje akční cena 499 900 Kč, stejný vůz s Prime VIP je k dispozici za 559 900 Kč. Znamená to celkové cenové zvýhodnění až 76 000 Kč, u již zavedeného Sedanu Prime dokonce až 149 000 Kč.

Model Toyota C-HR Prime s benzínovým motorem je nyní k dostání za 529 900 Kč, s hybridním pohonem za 599 900 Kč. Výhodná nabídka se týká i nové RAV4, která je s výbavou Prime a ben-zínovým motorem za akční cenu od 719 900 Kč. RAV4 Prime VIP, která má benzínový motor a pohon všech čtyř kol, stojí 999 900 Kč. Zákazník tak může při koupi tohoto vozu ušetřit až 154 000 Kč. Navíc u obou modelů získá bonus za výkup stávajícího vozu ve výši 35 000 Kč.

Akční nabídka Prime a Prime VIP se týká hybridních i benzínových verzí jednotlivých modelů a platí až do konce října. Více informací na https://www.toyota.cz/current-offers/campaigns.json

Mimo edici Prime však pokračuje také nabídka na limitovanou edici k 20 letům modelu Toyota Yaris. Yaris Gold je k dostání za akční cenu 359 900 Kč a sportovní verze GR Sport za 466 900 Kč. Oba modely jsou pro zákazníky okamžitě dostupné a navíc nabízejí i možnost financování s 0% navýšením.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku nová auta v akci. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 27.08.2019 11:43



1 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka