Tradiční a spolehlivá úklidová firma v Plzni

Sháníte kvalitní a pečlivou úklidovou firmu, která vám zajistí úklid prostor, kanceláří a budov v Plzeňském kraji? Kontaktujte plzeňskou společnost ÚKLID PRESTO!

Jarní servisní akce AUTO CB

Zajišťujeme úklid pro firmy již od roku 1993

Pokud jste majitelem nebo provozovatelem firmy v Plzeňském kraji a hledáte kvalitní úklidovou službu, rádi vám pomůžeme. Dokážeme vyčistit a uklidit vaše firemní prostory, kanceláře, zasedací místnosti, sklady, haly, chodby ve dne nebo v rámci nočního úklidu.

Jednorázový nebo pravidelný úklid firem v Plzni a okolí

Naše úklidová firma ÚKLID-PRESTO, s. r. o. poskytuje v Plzni a širokém okolí profesionální úklidové služby pro firmy již od roku 1993. Nabízíme jednorázové úklidy i komplexní  pravidelné uklízení kancelářských ploch nebo výrobních prostor, skladů a zázemí. Samozřejme ve vaší firmě doplníme hygienický spotřební materiál podle vašich požadavků.

V rámci úklidu kanceláří čistíme podlahové krytiny, dezinfikujeme sociální zařízení, utíráme prach na volně dostupných plochách a likvidujeme odpad. Součástí denního úklidového programu je také kompletní servis provozu kuchyněk.

Pokud požadujete jednorázový úklid většího rozsahu v novostavbách výrobních hal nebo ve výrobních provozech, které již plně fungují, není to žádný problém. Zajistíme strojové čištění pevných podlahových krytin, vjezdových vrat, prosklených stěn a stropního osvětlení včetně technického vedení.

Uklízíme pro firmy i pro majitele domů

Uklízíme kanceláře, firmy ale také společné prostory domů ve vlastnictví SVJ. Můžete si u nás objednat také úklid domácnosti nebo oblíbenou službu hodinový manžel. Co zahrnuje námi prováděný úklid domácností? Strojové čištění podlah a čalounění, umytí oken a parní čištění koupelen, sociálního zařízení, topení, osvětlení a kuchyňské linky včetně utření prachu.

Máte zájem o úklidové služby?

Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO, s.r.o. v Plzni!

Sídlo firmy
Šikmá 214/8
Plzeň 318 00

mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz 
web: www.uklidpresto.cz

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 03.11.2015 11:58



10 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka