Úklid pro firmy v Plzni

Chcete zajistit úklid kancelářských prostor v Plzni? Kontaktujte tradiční plzeňskou úklidovou firma ÚKLID-PRESTO!

Cílená propagace v Plzni

Pečlivý úklid firemních prostor v Plzni

Hledáte úklidovou firmu, která vám zajistí úklid kanceláří, zasedacích místností, ředitelen, školících místností či jiných firemních prostor v Plzni? Kontaktujte ÚKLID PRESTO, s.r.o. Specializujeme se na pravidelný úklid kanceláří ve firmách, budovách státních a soukromých institucí. V rámci úklidových služeb také doplňujeme hygienický materiál, čistíme podlahy, dezinfikujeme sociální zařízení a likvidujeme odpad.   

Naše společnost poskytuje v Plzni a okolí profesionální úklidové služby pro firmy. Nabízíme jednorázový úklid (například po rekonstrukci kanceláří, budovy či po stěhování anebo před slavnostním otevření pobočky). Umíme také zajistit pravidelný denní úklid kancelářských prostor včetně výrobního a skladového zázemí.

Uklízíme pro firmy i pro majitele domů

Uklízíme kanceláře, firmy ale také společné prostory domů ve vlastnictví SVJ. Můžete si u nás objednat také úklid domácnosti nebo oblíbenou službu hodinový manžel. Co zahrnuje námi prováděný úklid domácností? Strojové čištění podlah a čalounění, umytí oken a parní čištění koupelen, sociálního zařízení, topení, osvětlení a kuchyňské linky včetně utření prachu.

Kontaktní informace

ÚKLID PRESTO, s.r.o.

Sídlo firmy
Šikmá 214/8
Plzeň 318 00

mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz 
web: www.uklidpresto.cz

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 02.09.2015 15:08



9 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka