Úřad městského obvodu Plzeň 3 opět získal certifikát kvality ISO 9001:2016

Úřad městského obvodu Plzeň 3 i nadále splňuje požadavky na kvalitu své činnosti. Úřadu se podařilo opět získat certifikát systému managementu kvality v oboru „Všeobecné činnosti státní správy a samosprávy“, jehož je držitelem již od roku 2014....

Cílená propagace v Plzni

Úřad městského obvodu Plzeň 3 i nadále splňuje požadavky na kvalitu své činnosti. Úřadu se podařilo opět získat certifikát systému managementu kvality v oboru „Všeobecné činnosti státní správy a samosprávy“, jehož je držitelem již od roku 2014.
Certifikát systému managementu kvality je dokladem, že systém zajišťování kvality na úřadu je v souladu s normou kvality ISO 9001:2016.
Re-certifikační audit, týkající se systému managementu kvality, proběhl na Úřadu městského obvodu Plzeň 3 ve čtvrtek 17. září t. r.
Provedla jej firma QES Cert s.r.o. Auditoři se věnovali nejen samotnému systému řízení kvality, ale navštívili také zaměstnance úřadu na jejich pracovištích, kde
kontrolovali, zda jsou řádně vedené příslušné agendy. Výsledky auditu potvrdily shodu systému managementu Úřadu městského obvodu Plzeň 3 s požadavky normy ČSN EN ISO 9001:2016.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka