Užijte si na dovolené příjemné chvíle, romantiku i dobrodružství

Strávit příjemné chvíle s někým, kdo je nám skutečně blízký, to nepochybně patří ke koření života. Každou takovou chvíli si chceme užít na maximum. Nejsou to materiální věci, ale jsou to právě zážitky, které nám zůstanou na celý život. Plánujete takovou dovolenou? Základem je vybrat k tomu ideální místo a také jeho výběr podřídit okolnostem. Jak a kde si dovolenou užijete?

Jarní servisní akce AUTO CB

Ta pravá lokalita pro vaši dovolenou

V současné nelehké době je to s cestováním trochu složitější, a tak mnozí z nás se přes léto vydali poznávat krásy naší vlasti. Do zahraničí ale naštěstí můžeme a abyste si to nedělali tak složité, nemusí to být zase tak daleko, ale třeba doslova za humny na Slovensko. Ideální mís-to pro vaši dovolenou. Rozhodně stojí za to vyzkoušet pobyt v hotelu Chopok, který je skvě-lým místem pro romantickou i aktivní dovolenou. Je jen na vás, za jakým účelem se sem vy-dáte. Demänovská dolina, přímo v srdci lyžařského střediska Jasná, nepochybně nabízí mno-ho možností pro zimní radovánky, ale užijete si zde i kdykoliv přes rok, ať už v areálu venkov-ního wellness nebo třeba na cyklistických trasách okolo. Čeká vás:

  • Mnoho možností v okolí
  • Moderně zařízené ubytování

Výjimečné chvíle

Nejen, že můžete využít bohatých možností, které nabízejí Nízké Tatry, ale také si jistě oblíbí-te místní ubytování, které prošlo rozsáhlou rekonstrukcí a dnes nabízí vše, co od moderního hotelu očekáváte. A takové zázemí je doslova ideální pro romantiku. Třeba se právě tady rozhodnete své vyvolené darovat zásnubní prsten s briliantem. Novinkou v tatranském ho-telu jsou stylové chatky TREE HOUSES, které jsou díky ubytování v přírodě pro výjimečné chvíle jako stvořené.

Výbava pro vaše aktivity

Pokud jsme zmiňovali, že pro aktivity v okolí je toto místo jako stvořené, nezapomeňte na příslušnou výbavu. Máte například dalekohled? Můžete si třeba také pořídit noční vidění. Nemusíte přece obdivovat krásy okolí pouze přes den.

Zdroj obrázku: Jacob Lund / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka