Užijte si podzimní svatbu jak se patří

Hledáte kvalitní cateringovou firmu s kreativními nápady na přípravu rauti, ale i na krásnou výzdobu? Máme pro vás tip na zkušené profesionály!

Cílená propagace v Plzni

Podzimní příroda je krásně pestrobarevná

Podzim je jako stvořený pro krásnou romantickou svatbu. Žádné jiné roční období není tak krásně barevné jako podzim. Všude venku převládají syté zářivé barevné odstíny, takže podzimní svatba bude mnohem barevnější a zajímavější než v jiných ročních obdobích. 

Profesionální catering je základ

Jak si užít nejen krásné barevné odstíny, ale i barevnost a chuť vynikajících jídel vám poradí Plzeňský catering. Vaše požadavky a přání splní vždy tak, aby byl výsledek 100% úspěšný. S profesionální nasazením pro vás rádi zorganizují svatební hostinu od A až do Z, kompletní servis včetně nábytku, uvítací pohoštění před začátkem obřadu, slavnostní přípitek s novomanžely, špičkové pokrmy a nápoje v dostupných cenách i dodávku svatebního cukroví. Zajistí také květiny, fotografa, hudbu a případně další doplňkový program.

Tématická výzdoba i na rautu

Svatba je vždy velmi důležitá rodinná událost a Plzeňský catering si dá záležet, aby na té vaší svatbě bylo kvalitního pití a jídla dostatek. Pokud chcete tématickou výzdobu i jídlo, pak je tato firma správná volba. Mají rádi výzvy a vymýšlení nových nápaditých dekorací. Ozvláštněte občerstvení například o jedlé kaštany. To má každý na podzim rád. 

Krásné prostory a ubytování v jednom hotelu

Pokud chcete mít svatbu na jednom místě, pak doporučujeme Hotel Nepomuk. V restauraci vám připraví catering přesně dle vašeho zadání a ještě vás i vaše hosty pohodlně ubytují. K dispozici mají i svatební sál ve stylu zrekonstruované staré stodoly s kapacitou až 100 míst s vlastním barem, teráskou, jezírkem a dětským hřištěm.

Máte zájem o cateringové služby v Plzni? 

Kontaktujte Plzeňský catering
Specialistu na svatební hostiny a firemní večírky

Dvořákova 3, 301 00 Plzeň
radovan@svejk.cz
+420 721 438 585
+420 725 810 258
Web: www.plzenskycatering.cz
FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Autor: Kateřina B Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka