Vedení Trojky vzalo děti do zoo

Děti a jejich pěstouny pozvalo vedení Městského obvodu Plzeň 3 na komentovanou prohlídku plzeňské zoo. Společně tak strávili v sobotu 26. června celé dopoledne, které zakončili všichni zmrzlinou.„Velmi si vážíme práce pěstounů, která se vlastně nedá ani nazvat prací, ale sp...

Jarní servisní akce AUTO CB

Děti a jejich pěstouny pozvalo vedení Městského obvodu Plzeň 3 na komentovanou prohlídku plzeňské zoo. Společně tak strávili v sobotu 26. června celé dopoledne, které zakončili všichni zmrzlinou.„Velmi si vážíme práce pěstounů, která se vlastně nedá ani nazvat prací, ale spíše životním posláním. Chtěli jsme pěstounům poděkovat a dětem přinést zábavu, proto jsme je pozvali na návštěvu plzeňské zoologické zahrady,“ říká místostarosta třetího plzeňského obvodu Stanislav Šec.
Děti byly jednohlasně z výletu do zoologické nadšené. Po prohlídce je všechny odměnil starosta obvodu David Procházka, který jim koupil zmrzlinu. „Děti v pěstounské péči nemají mnohdy lehké životní osudy, jsme rádi, že jim alespoň takto můžeme udělat radost,“ dodává David Procházka.Na závěr setkání děti dostaly dárkové tašky, kde kromě malého občerstvení našly také vstupenku do Dinoparku. Pěstouni pak obdrželi poukázky na balíčky, které si mohou vyzvednout na Kontaktním místě pro seniory v budově úřadu.
                                                                                                                     

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka