Veletrh práce a vzdělávání nabízí práci ještě celý duben

I přesto, že online Veletrh práce a vzdělávání Klíč k příležitostem skončil 1. dubna, pracovní pozice na veletržním webu budou otevřeny ještě celý měsíc. Až do konce dubna si tedy mohou návštěvníci prohlížet zadané pozice a...

Cílená propagace v Plzni

I přesto, že online Veletrh práce a vzdělávání Klíč k příležitostem skončil 1. dubna, pracovní pozice na veletržním webu budou otevřeny ještě celý měsíc. Až do konce dubna si tedy mohou návštěvníci prohlížet zadané pozice a uložit zde své údaje, nebo zaměstnavatele kontaktovat mailem a telefonicky.
 
Online Veletrh práce a vzdělávání se uskutečnil na přelomu března a dubna a přilákal více než dva tisíce návštěvníků. „Věříme, že návštěvníci i firmy uvítají prodloužení možnosti zareagovat na pracovní pozice až do konce dubna,“ říká Jana Brabcová, prezidentka Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR a jednatelka společnosti Grafia, která veletrh organizovala.
 
Hlavní program, který byl vysílán na YouTube kanálu veletrhu, bude ke zhlédnutí po dobu ještě nejméně 3 měsíců. Program zahrnoval přednášky, rozhovory a prezentace firem.
 
Jedním z partnerů veletrhu je tradičně i Městský obvod Plzeň 3.
 
Více než 80 pracovních nabídek najdou zájemci zde: https://www.veletrhprace.online/www/item/cs/6064397e726a1
      

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka