Veletrh vzdělávání her a hraček

Záleží vám na budoucnosti vzdělávání? Nám ano! A proto jsme pomohli na svět báječné akci, která dokonale propojuje svět rodičů a dětí se světem učitelů, lektorů a dalších pedagogických i nepedagogických pracovníků. O čem celá akce bude?

Cílená propagace v Plzni

Na veletrhu se budou prezentovat školy a školky Plzeňského kraje stavějící výchovu a vzdělávání na principech montessori či waldorfské pedagogiky nebo formující děti respektujícím způsobem a individuálním přístupem v přírodě či menších skupinách.

Akce budou doprovázet prezentace výrobců ekologických her a hraček, besedy zaměřené na rozličné typy vzdělávacích přístupů a směrů, přednášky a workshopy na témata respektující komunikace, unschooling ale také výukové programy v oblasti environmentu, globální výchovy či výchovy ke zdraví. Návštěvníci s dětmi se budou moci zúčastnit praktických workshopů pořádaných studenty FPE ZČU v Plzni, jakou jsou  zdravé pohybové aktivity, zpívánky nebo chemie a věda hrou. 

Jedním z hlavních cílů akce je nabídnout rodičům přehled o možnostech a nabídce škol a školek v Plzni a Plzeňském kraji a dát jim ucelené informace pro lepší orientaci v této problematice. Zároveň chceme informovat a propojit studenty Pedagogické fakulty ZČU a dalších pedagogických SŠ a VOŠ, nebo také absolventy rekvalifikačních oborů chůva či asistent pedagoga, s potenciálními zaměstnavateli a umožnit jim navázání spolupráce i v oblasti ročníkových a diplomových prací, praxí a stáží. V neposlední řadě je pak naším cílem pomoci menším školám, školkám a vzdělávacím institucím představit široké veřejnosti svou práci a přínos.

Pro děti MŠ a ZŠ je připraven doprovodný program "Nebojte se tmy" s besedou se zrakově handicapovanou lektorkou a interaktivními aktivitami pro lepší představu, prožitek a pochopení tohoto handicapu. 

DOPROVODNÝ PROGRAM
15. 1. 2019 v 17:00
přednáška s Veroniky Hurdové, autorky knih Moje milá smrti, Krkavčí matka?, Úžasný rodič, Jak přežít těhotenství a mnoha pohádkových knih

18. 1. 2019 8:00-13:00
– doprovodný program pro děti MŠ a žáky ZŠ "Nebojte se tmy", zážitková pedagogika s pohybovými aktivitami

19. 1. 2019, 13:30 - Eva Mikešová - Jak vybrat vhodnou školu pro nás a naše děti.

Veletrh se koná 18. a 19. ledna 2019 v kostele Evangelické církve metodistické Maranatha, Husova 14, Plzeň

Vzhledem k tomu, že akce je pořádána dobrovolníky bez nároku na honorář a také nízkonákladově, aby byla přístupná všem zájemcům, jak z řad vystavujících subjektů, tak z řad návštěvníků, rozhodli jsme se o získání financí formou dotací, darů a crowdfundingu.

Prosíme vás tedy o příspěvek v dobrovolné výši! Za vaši pomoc vám budeme velmi vděční a jako poděkování se můžete těšit na spoustu dárků! ( https://www.startovac.cz/projekty/veletrh-vzdelavani-her-a-hracek/?fbclid=IwAR1Brk6NN38-tFLdjaCNVuTWqiCg9ouioVx0c4AkQQai11nw_bN9-aOsB4g )

Více informací najdete - https://www.facebook.com/events/2151893858217582/2408059222601043/?notif_t=plan_mall_activity¬if_id=1546459079597964

Autor: Nošenky z Plzně, z.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka