Všechny akční letáky na jednom místě? To umí Letakomat.cz

Letakomat.cz – revoluce v nakupování!

Cílená propagace v Plzni

Scénář, který známe s největší pravděpodobností úplně všichni – po otevření poštovní schránky se na nás vyvalí hromada letáků informujících o aktuálních slevách, super výhodných akcích a akčním zboží, které sice nepotřebujeme, ale když už je v akci, tak mu pro jednou „dáme šanci“. Co na tom, že polovina letáků skončí bez pardonů v koši a ta druhá poslouží jako leštěnka na sklo? Navíc přehlednost takových papírových plachet není nikterak závratná. Víte ale, že existuje zbrusu nová stránka, díky níž můžete prohlížet letáky bez toho, abyste se ztráceli v novinové záplavě? Revoluci v akčních nákupech přináší www.letakomat.cz! Co všechno tenhle inovativní nástroj zvládne? Čtěte dále a dozvíte se to.

Všechny akční letáky na jednom místě

Ať hledáte aktuální nabídku oblíbeného řetězce, na stránce www.letakomat.cz stačí vepsat název řetězce, třeba lidl, do jednoduchého vyhledávače, nacházejícího se v horní části stránek a obratem se před vámi rozevře aktuální leták lidl na tento týden, který můžete prolistovat na svém počítači, chytrém telefonu či tabletu.

Snadná a přehledná orientace

Čas znamená peníze a ve světě akčních nákupů to platí dvojnásob! Neztrácejte drahocenné minuty hledáním konkrétní prodejny. Všechny akční letáky jsou tříděny do několika hlavních kategorií situovaných v levé části stránky. Pro ještě snazší přehlednost můžete využít také abecedního seznamu obchodů.

Společně šetříme přírodu

Učiňte přítrž lavině letáků, jež se na vás dennodenně valí, a začněte jednotlivé nabídky odchytávat na letákomatu! Průměrný Čech ročně obdrží do své schránky neuvěřitelných 15 kilogramů reklamních letáků. A pokud se na tuto problematiku podíváme z aktuálního hlediska, pouze na výrobu vánočních letáků i letos padne 1 200 zdravých vzrostlých stromů. Není to trochu škoda?

O všech akcích budete vědět okamžitě

Pokud se zaregistrujete k odběru akčních letáků, jakmile se nám do rukou dostane nová nabídka, obratem ji budete mít na svém e-mailu. Do budoucna také plánujeme možnost zaznačit si věci, které hodláte koupit a vytvořit tak přehledný nákupní seznam. Tak na co ještě čekáte? Zaregistrujte se a žádná předvánoční akce vám už neunikne!

Autor: Hyperia s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 6 roky

    Já mám https://www.letakomat.cz/ taky v oblibě, najdu tam vše na jednom místě, a hlavně i ty nejaktuálnější letáky.

  • Před 7 roky

    Letakomat je super. Letáky ve schránce mi vadili, protože mi hodně chodilo, to co mě vlastně vůbec nezajímá. Takhle, když potřebuji například aktuální leták Lidlu, tak kouknu tam a mám to všechno pěkně po kupě.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
08.01.2016 10:51



1 (2)
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka