Záhada korejské kosmetiky! Objevte nový přístup k péči o obličej

Korejská kosmetika je známá svoji kvalitou a přírodními ingrediencemi. Koho by nelákalo vyzkoušet něco kvalitního, exotického a k tomu se širokou škálou produktů?

Jarní servisní akce AUTO CB

Kosmetika korejské výroby, z obrovského seznamu produktů v péči o obličej je právě ona v poslední době v módě. V čem spočívá tajemství výrobků z exotické země? Právě tohle si dnes probereme a navíc se dozvíte, proč korejská kosmetika i nadále získává na popularitě.

Ovšem nejdříve stojí za zmínku, že obyvatelé asijských zemí přistupují ke své práci velmi zodpovědně a kvalita produktů přímo ovlivňuje reputaci firem. Výrobci vždy upřednostňují zákazníky a dělají všechno proto, aby použití jejich produktu přinášelo pouze potěšení.

Při výrobě se používají pouze přírodní ingredience: obsahují 90 % látek získávaných ze surovin přírodního původu a 10 % organických složek. Proto je korejská kosmetika považována za nejužitečnější. Unikátní složení je založeno na rostlinách a produktech, které používají obyvatelé země více než jedno století. Výrobci kosmetiky navíc odmítají použití jakýchkoliv chemických přísad, jako jsou ftaláty, formaldehydy a podobně. Korejská kosmetika je velmi delikátní, i ty nejdostupnější produkty byly vyrobeny bez syntetických barviv nebo vonných látek. A to je její hlavní výhodou, protože je vhodná i pro citlivou pokožku.

Každý jednotlivý výrobce nabízí širokou škálu produktů a jejich řad pro určitý účel nebo typ pleti. Korejská kosmetika je velmi účinná a pozitivní výsledky uvidíte velmi brzy. Korejci při výrobě kombinují vyspělé technologie a lidové recepty, což výrazně odlišuje korejskou kosmetiku od evropských protějšků. Navíc má vysoký stupeň ochrany proti ultrafialovému záření a negativním vlivům vnějšího prostředí.

Co může obsahovat korejská kosmetika pro péči o obličej?

  1. Aloe je hlavním zdrojem vitamínu E. Je nenahraditelné pro mastnou a problematickou pleť, a také perfektně zvlhčuje a vyrovnává odstín pleti.

  2. Korejští výrobci do přípravků často přidávají kyselinou hyaluronovou, protože má omlazující účinek.

  3. Kolagen je zodpovědný za pružnost pokožky.

  4. Mucin nebo hlemýžďový sliz je nepostradatelný komponent eliminující pigmentové skvrny, má obnovující a omlazující účinek.

  5. Mateří kašička stimuluje dělení a růst nových buněk.

  6. EGF (epidermální růstový faktor) zpomaluje proces stárnutí, obnovuje pružnost a utahuje ovál obličeje.

  7. Hadí jed účinně bojuje proti vráskám.

  8. Zlaté částice nasycují pokožku vlhkostí, kyslíkem a živinami. Černý kaviár omlazuje a posiluje stěny cév. Kosmetika na jejím základě odstraňuje drobnou síťku žilek, která zhoršuje celkový vzhled pleti.

Fotogalerie
Autor: Jesika Žigová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 28.02.2021 15:32




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka