Zajeďte si na zvěřinové hody nebo Svatomartinskou husičku ke Švejkovi!

Užijte si ve Švejk restaurantu na Rozvadově sezónní tématické gastronomické seriály, jako jsou zvěřinové, vepřové či hovězí hody nebo třeba Svatomartinská husička.

Cílená propagace v Plzni

Švejk restaurant ROZVADOV vás zve na gastronomické seriály

Pivo, které má správný říz, vůně kachničky linoucí se z kuchyně a přísný pohled starého mocnáře shlížejícího z podobizny umístěné nad vyřezávaným obkladem výčepu. To je atmosféra hostinců před téměř sto lety, souhlasíte? Tehdy lidi měli mnohem více času posedět s přáteli u jednoho stolu a nejednoho ležáku z Plzně a probrat vše, co je těší i trápí. Na takovou idylku“starých časů“ jako z obrázků Josefa Lady už nemusíte jen vzpomínat, v našem Švejk restaurantu zažijete atmosféru, kde se dříve narození cítí mladí a mladí jako v pohádce.

Švejk restaurant ROZVADOV je součástí gastronomického konceptu ŠVEJK RESTAURANT

Tak jako každý Švejk Restaurant vás i naše provozovna na Rozvadově svou nenapodobitelnou atmosférou vrátí do dob rakousko - uherského mocnářství, na počátek 20. století. Naše rozvadovská restaurace stejně jako všechny ostatní je typická svým interiérem s dřevěnými podlahami a kvalitním dřevěným nábytkem z masivu. Samozřejmostí je všudypřítomná tvář dobrého vojáka Švejka.

Moderní česká gastronomie

Připravujeme pro vás moderní českou kuchyni, která reprezentuje klasiku v podání nejmodernějších technologií vaření doplněná o sezónní tématické gastronomické seriály, jako jsou zvěřinové, vepřové či hovězí hody nebo třeba Svatomartinská husička. Zakládáme si na kvalitních surovinách, originálním způsobu servírování, a výtečném plzeňském pivu.

Těšíme se na vás!

Švejk Restaurant Rozvadov
Starý hraniční přechod
Rozvadov 21
348 06

Tel.: +420 776 037 138
E-mail: ludvik@primda.cz
Web: http://www.svejkrozvadov.cz

Autor: Švejk Rozvadov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka