Závodní tým BARTH Racing se zúčastní Rallye Dakar 2015

Tým BARTH Racing bude reprezentovat Českou republiku na nejnáročnější rallye světa, tedy Rallye Dakar, která startuje 4. Ledna 2015 v Buenos Aires v Argentině.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tým BARTH Racing vznikl v roce 2014 spojením aktivit motokrosového jezdce Ondry Klymčiwa a Michala Burkoně, který vede firmy skupiny BARTH. Tým vznikl s cílem reprezentovat Českou republiku na nejnáročnější rallye světa, tedy Rallye Dakar, která startuje 4. Ledna 2015 v Buenos Aires v Argentině v Jižní Americe. Rallye Dakar 2015 povede také přes Chile a Bolívii. Svůj první Dakar pojede Ondra Klymčiw na závodním továrním speciálu KTM 450RR. Ostatní členové týmu mu budou dělat asistenci a zázemí.

Úspěšné přípravné závody na Rallye Dakar 2015

Závodní tým BARTH Racing se zúčastnil Merzouga Rallye a jezdec Ondřej Klymčiw přivezl z Afriky krásné umístění. Přípravou na Rallye Dakar 2015 byla Merzouga Rallye, které se konala 18. - 24. 10. 2014 v Maroku. Tato africká zěme poskytuje optimální podmínky pro přípravný závod na Rallye Dakar. Ondřej Klymčiw se na tento závod velmi těšil. Ostrou zkoušku tým BARTH - Racing zvládl skvěle a Ondřej ve velmi silné konkurenci získal 4. místo. Před ním se na prvním místě umístil zkušený norský jezdec Pal Ullevaalseter, na druhém místě dojel Johnny Aubert z Francie a třetí místo obsadil Ital Deny Philippaerts. Překvapením pak byla pohledná španělská jezdkyně Laia Sanz, která obsadila celkově 6. místo a nechala za sebou řadu jezdů mužského pohlaví. Výsledky z letošních závodů slibují, že Ondra se na Dakaru bude prát o přední pozice.

Partnerem týmu BARTH Racing je AutoSystem.cz - jednička ve zprostředkování prodeje nových vozů Škoda, Hyundai, Ford, Opel, Dacia, Peugeot a dalších značek aut.

Držme palce českému týmu BARTH Racing!

Ondra Klymčiw (týmový motocyklový jezdec)
Má za cíl dojet na motorce KTM 450RR svůj první Dakar ve zdraví a pokud možno se i umístit na předních místech
Michal Burkoň (manažer týmu)

Má v týmu na starosti organizaci, asistenční vozy, zázemí v depu, finance a logistiku v Jižní Americe
Karel Scheder (mechanik a trenér)

Bývalý enduro závodník, který se spoustu let držel na špici tohoto sportu – má na starosti servis motorky na trati a v depu
Josef Klymčiw (stravování a zázemí)
Richard Burkoň (PR, média, internet, sociální sítě, fotograf a kamera)

Všichni členové týmu této rallye účastníme poprvé. Držme jim palce!

Zdroj: http://www.barth-racing.cz/

Fotogalerie
Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 09.12.2014 15:19
Video




11 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka